Patrick De Smedt schrijft boek over zichzelf, Aalst en de politiek.

Aalst. (redactie/mas) Patrick De Smedt, de lijstduwer van de sp.a trok zich de afgelopen weken terug in de stilte van zijn tuin. De OCMW-voorzitter van Aalst en de schepen van sociale zaken kroop in de pen. Een boekje van meer dan 60 pagina’s is de vrucht. 

Geen luxe editie. Dat past niet bij Patrick De Smedt.  Misschien wel de laatste socialist, tussen al de sociaal-democraten. Wie is Patrick De Smedt? Waarom deed en doet Patrick al 30 jaar aan politiek? Hoe is Aalst geëvolueerd in 30 jaar? Welke toekomst heeft de stad van Louis Paul Boon, maar ook wel van Daens? Welke maatschappelijke tendensen bevruchten het poltiek denken en reilen en zeilen in de ajuinstad?

Patrick schreef het allemaal van zich af… Te koop? Neen, u kan het eerstdaags gratis terugvinden op één van de plaatsen waar Patrick graag langskomt, zoals het Volkshuis op de Houtmarkt.

Nog nooit in het Volkshuis geweest, en wil je toch graag weten wat Patrick denkt en schrijft? Geen probleem, de kans is groot dat het gratis in je brievenbus valt…

Of je nu voor of tegen Patrick bent, sympathie hebt voor het socialisme, of niet, meer dan het lezen waard als je het ons vraagt… En… er staan enkele knappe zwart-wit foto’s in…

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here