Transseksueel Kelly zoekt een man en kind!

Roddel of geen roddel, maar zeker merkwaardig. Zo lezen we dit volgende verhaal op de website zijonline.be over de transseksueel Kelly, de vroegere Nederlandse Big Brother-ster die een gezinnetje wil stichten! En om die reden zoekt ze een man en wil ze samen met die man een kind adopteren! "Een wees van een aan aids gestorven moeder is bij mij beter af dan in een opvangtehuis," meent Kelly die recentelijk bijna geruisloos uit Hotel Big Brother werd afgevoerd als zijnde van te weinig niveau.

Ook het feit dat het Rode Kruis Kelly's bijdrage aan het programma dat geld moet opleveren voor het Mappa Mundo-huis, beneden niveau vond, haalde bepaald niet de voorpagina's.

De transseksueel die op personeelsfeestjes, in disco's en desnoods bij u thuis uit de kleren gaat om te laten zien wat er op het gebied van de plastische chirurgie allemaal mogelijk is, wil eerst de ware binnenslepen.

Mocht binnenkort Kelly wel de ware tegen het lijf lopen dan moet die man wel kinderen willen, want Kelly kan bijna niet wachten. "Een kind is niet alleen een droom. Ik ga het echt proberen."

Dat haar kinderwens niet door iedereen begrepen zal worden is Kelly duidelijk, maar weerhoudt haar niet. "Omdat ik transseksueel ben, doet mijn kinderwens misschien wenkbrauwen fronsen. Kan iemand die als man geboren is, wel moeder zijn? Nou, laat mij dan maar het voorbeeld zijn. Want ja, ik zou een heel goede moeder zijn."

Bron & foto: zijonline.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here