Open en Liberaal heeft niks tegen CL-VLD van Willy Michiels.

‘Open en Liberaal’ van Gina Verbestel heeft niks tegen de Centrumlijst-VLD van Willy Michiels. Zoveel is duidelijk na een gesprek met Belg.be. Wat haar betreft kunnen ze door één deur.

“Ik voel me meer dan ooit een echte LIBERAAL, die wil strijden voor vrijheid en vooruitgang.Iedereen mag een eigen mening hebben, iedereen mag een eigen keuze maken, iedereen heeft de vrijheid om zich kandidaat te stellen op eender welke partijbeweging waar hij of zij zich thuis voelt…” Verbestel windt er geen doekjes om.

Ze wenst de ploeg van Willy Michiels veel positieve kracht toe en hoopt dat iedereen het spel voor de volgende gemeenteraadsverkiezing van 14 oktober sportief zal spelen.. OPEN EN LIBERAAL belooft dat in elk geval te doen.

De kiezer in Haaltert zal net zoals in alle andere gemeenten altijd gelijk hebben.

“Ik blijf met de hele ploeg verder strijden voor een ‘open’ samenleving en we zullen nooit opgeven als het gaat om de levensdomeinen van iedere burger op een correcte manier te behartigen. Ik ben tevreden dat de kandidatenlijst voor OPEN EN LIBERAAL klaar ligt. Een lijst waar iedereen met een warm hart welkom was en is.” aldus Gina Verbestel.

Drie zetelende gemeenteraadsleden en Gina Verbestel, schepen van sociale zaken, kinderopvang, senioren én OCMW-voorzitter gaan voor een open en liberaal Haaltert, zonder omwegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here