Sexy Tearec.A worm infecteert computers

Seks prikkelt. Daar maakt deze worm handig gebruik van. E-mails met onderwerplijnen als Hot Movie, Sexy or Crazy Illegal Sex, lokken gebruikers in de val. Tearec.A infecteerde al computers over de hele wereld. Het is momenteel één van de door Panda meest gedetecteerde virussen. De TruPreventTM Technologie van Panda Software blokkeert dit virus zonder updates nodig te hebben.

De e-mailboodschappen van Tearec.A hebben verschillende kenmerken. Onderwerplijn, tekst en bijlages kunnen sterk variëren. Hieronder vind je enkele mogelijkheden:

Onderwerplijnen: *Hot Movie*, Arab sex DSC-00465.jpg, Fw: SeX.mpg, Fw: Sexy, Fwd: Crazy illegal Sex!
Tekst: Fuckin Kama Sutra pics, Note: forwarded message attached. You Must View This Videoclip!.
Bijlagen: Adults_9,zip.sCR, Photos,zip.sCR, SeX,zip.scR, Sex.mim.

De volledige lijst is beschikbaar op de Panda Software Virus Encyclopedie.

Wanneer de bijlage wordt geopend, zendt de worm zichzelf verder en legt hij verschillende bestanden aan op de computer waarin hij kopies van zichzelf bewaart. Ondertussen tracht het virus veiligheidsbestanden te verwijderen. Als de computer in een netwerk staat, tracht het virus ook de veiligheidsmaatregelen van de andere computers in dat netwerk te verwijderen. Tenslotte zorgt het virus ervoor dat hij bij elke start van de computer wordt uitgevoerd.

Met het gratis online tooltje Panda ActiveScan van Panda Software kunnen gebruikers dit virus verwijderen: www.activescan.com.

Panda Software www.pandasoftware.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here