Doe mee de DJUMBO DJUMP MET DJUMBO

DJUMBO is een sympathiek muzikaal trio afkomstig uit Nederland. De groep bestaat uit de 21-jarige Lotte, de 22-jarige Lindsey en de 18-jarige Svenja. De meisjes van Djumbo hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet in de dansschool in Eindhoven. Hun zang- en danstalenten zijn toevallig opgemerkt door een platenproducer en op één, twee, drie was Djumbo geboren.

Het eerste liedje van Djumbo had als titel 'Hide and seek' en werd een groot succes in de hitparade. Ook het tweede liedje 'Eyahe' werd een topsucces en het werd dus tijd om na Nederland nu ook in Vlaanderen aan de slag te gaan. Met 'Djumbo Djump' zingen de meiden van Djumbo heel enthousiast over een nieuw dansje. De videoclip kan je bekijken op VTM Tam Tam, VT4 Boomerang en in de Ketnetkroket.

Vanaf vrijdag 27 januari 2006 ligt de single 'Djumbo Djump' van Djumbo in de winkels. Op de single staat zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie van het liedje plus de videoclip. Op hun website staat een keicool spel, Spygame, en je kan het volgende liedje 'Made to love you' al ontdekken!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here