De allernieuwste bewaking voor thuis en op kantoor

Linksys kondigt zijn allernieuwste bewakingsoplossing aan voor thuis en op kantoor: De nieuwe compacte wireless-g internet video camera. Op de International Consumer Electronics Show 2006 zal Linksys®, de Compact Wireless-G Internet Video Camera (WVC54GC) demonstreren, het nieuwste bewakingstoestel dat gebruikers in staat stelt om op betaalbare wijze het huis en kantoor in de gaten te houden via een web browser, van waar dan ook ter wereld. Deze compacte, zelfstandige unit zendt een hoge kwaliteit live video-stream over het Internet.

In tegenstelling tot standaard "web cams" die op een PC aangesloten moeten zijn, beschikt de Internet Video Camera over een eigen IP-adres, zodat gebruikers makkelijk verbinding kunnen maken met het bestaande ethernet of draadloze netwerk.

Eenmaal verbonden met een netwerk en het Internet, kan de gebruiker een helder beeld van de camera krijgen vanaf elke Windows-gebaseerde PC, thuis of op kantoor. De audio- en videostream kunnen worden afgeschermd voor de buitenwereld wanneer de gebruiker thuis is, maar kan gemakkelijk toegankelijk worden gemaakt via het Internet voor remote access viewing.

Eén van de geavanceerde kenmerken van de WVC54GC is de beveiligingsmodus: wanneer de camera beweging detecteert, begint de video op te nemen. Tegelijkertijd wordt een waarschuwingsemail gestuurd naar het kantoor, een pieper of een mobiele telefoon. Tot drie e-mail waarschuwingen kunnen op hetzelfde moment verstuurd worden. Deze bevatten een korte video clip in de bijlage van de email zodat the gebruiker meteen weet of het van belang is om in te loggen op de live video stream. Ingebouwde web server – ondersteund meeste web browsers

De internet videocamera heeft een Multi-Viewer & Recorder functie, die het voor gebruikers mogelijk maakt om de beelden van meerdere camera's in één enkel scherm te bekijken. Verder kan de video stream opgenomen worden en met datum- en tijdstempel op een lokale harde schijf live worden opgeslagen of op een vooraf vastgelegd schema. www.linksys.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here