De nieuwe versie GTA op de markt

Het gerucht gaat rond dat GTA (Grand Theft Auto) van Rockstar binnenkort uitkomt met een nieuwe versie die het toelaat rond te rijden in hartje Londen, nl. GTA: Londen. Het spel zou zich afspelen in de Engelse hoofdstad anno 1997. Eerder kon men Londen al weer vinden in het spel namelijk als een extention op de allereerste GTA. Nu dat GTA Vice City, San Andreas en Liberty City omgezet zijn in 3D is Londen de volgende logische stap.

Er is nog een anonieme tip naast die van Rockstar zelf, die nog specifiekere informatie loslaat. Uit deze bron komt men te weten dat het typische 3 eilanden systeem vervangen word door Noord – Oost – Zuid en West systeem. In deze GTA zal en ex-gedetineerde de hoofdrol spelen. Op dit moment zou 60% van het spel voltooid zijn en klaar zijn tegen herfst 2006 op PS3. Let wel op deze gegevens zijn wel maar geruchten die nog niet bevestigd zijn door Rockstar zelf.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/gta3[/img]

Grand Theft Auto draait om een personage dat voor de maffia allerlei opdrachten moet uitvoeren. Onderweg verzamelt uw personage tijdens zijn misdadige opdrachten geld (punten) waarmee je allerlei wapens en diensten koopt. Door alle missies te volbrengen krijg je toegang tot een hoger niveau. Echter: hoe meer je mispeutert hoe hoger de beloning maar hoe sneller je de politie achter je aan hebt. GTA draait op Playstation, Playstation 2, PSP en binnenkort op Playstation 3.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/gta2[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here