Vrijwilligers gezocht voor Voedselbank Oost-Vlaanderen

De Voedselbank van Oost-Vlaanderen zoekt dringend nieuwe vrijwilligers. Deze provinciale afdeling van de Voedselbanken is onlangs verhuisd van Destelbergen naar Nazareth, zodat enkele trouwe vrijwilligers afgehaakt hebben.

De Voedselbank van Oost-Vlaanderen strijdt al meer dan twintig jaar tegen honger in eigen streek en is sinds 1 mei 2012 gevestigd in Begoniastraat 23 c. Bent u bereid enkele uren per week hulp te bieden als poetsdame, chauffeur of begeleider, als magazijnier of heftruckoperator? Of verkiest u in te staan voor het onthaal van de caritatieve verenigingen (zoals bijvoorbeeld vzw De Kruk in Nazareth), die elke week voedingswaren komen afhalen om ze te bedelen?

In ruil voor uw hulp krijgt u vriendschap en kameraadschap terug. Neem vrijblijvend contact op met de Voedselbank van Oost-Vlaanderen: T 0495 38 98 58, voedselbank.ov@skynet.be. Geïnteresseerden kunnen een map inkijken met alle gewenste inlichtingen over de werking, de doelstelling en de historiek van de Voedselbank van Oost-Vlaanderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here