(Idool) Wouter is fier over zijn eerste album 'Rock On'

Door zijn deelname aan IDOOL 2004 kent heel Vlaanderen de man met de rauwe stem: Wouter De Clerck. Wouter viel op door zijn uitstraling, zijn podiumprésence en zijn schitterende zangprestaties. 'Walking In Memphis (Marc Cohn), 'Fresh' (Kool & The Gang), 'Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht' (Marco Borsato), 'Footloose' (Kenny Loggins), 'You (Ten Sharp), 'Are You Gonna Go My Way (Lenny Kravitz), 'I Guess That's why they call it The Blues' (Elton John) en 'Dancing In The Street' (Bruce Springsteen) passeerden de revue.

Wouter ontpopte zich intussen tot het podiumbeest bij uitstek. Ruig, agressief, rauw: hij heeft het allemaal ! Na de Idool-concerten in het Sportpaleis was iedereen het eens: de manier waarop Wouter zich over het immense podium bewoog, deed vermoeden dat hij al jaren dergelijke concerten speelt ! Een nieuw podiumbeest is geboren !

Wouter's eerste single was op vraag van de fans een bewerking van 'Walking in Memphis'. Dit was alvast een superhit. Ondertussen ligt de opvolger in de rekken; het is het liedje "One Little Slip" dat we kennen van de bioscoophit "Chicken Little". Bovendien komt Wouter's eerste album uit, genaamd "Rock On", in de winkels vanaf 25 november.

Wie Wouter wil zien kan zijn kans wagen op 26 november in Wijnegem Shopping Center en Hasselt.

Signeersessies data, uur en plaats : zaterdag 26 oktober om 14.00 u in Free Record Shop Wijnegem en om 16.00 u in Free Record Shop Hasselt en zaterdag 3 december om 14.00 u in Free Record Shop Gent en in Free Record Shop Ring Shopping Center Kuurne (bij Kortrijk)

Alle info op www.wouterdeclerck.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here