FAVV geeft opleiding aan studenten van hotel-, bakkerij- en slagerijscholen

Het FAVV geeft opleiding aan de laatstejaarsstudenten van hotel-, bakkerij- en slagerijscholen
In samenwerking met het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming start de voorlichtingscel van het FAVV op 7 september met een reeks opleidingen tijdens het schooljaar 2011 – 2012 voor de laatstejaarsstudenten van de hotel-, bakkerij- en slagerijscholen.

En aangezien deze laatstejaarsstudenten onze bakkers, slagers en restauranthouders van morgen zijn werd deze ronde van Vlaanderen georganiseerd.
Zo krijgen ze een extra opleiding om hen te helpen de regelgeving in verband met voedselveiligheid beter te begrijpen, hen te informeren wat het FAVV van hen verwacht bij het opstarten van hun zaak en hen te tonen waarop ze gecontroleerd kunnen worden.

Ter herinnering: op 1 september 2008 werd bij het FAVV de voorlichtingscel opgericht die de operatoren van de voedselketen moet helpen zich in orde te stellen met de regelgeving. Deze voorlichtingscel staat ten dienste van de detailhandel en de horecasector om hen te helpen te voldoen aan de huidige hygiënevereisten en aldus de voedselveiligheid te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here