100 jaar Koninklijke Fanfare St.-Cecilia uit Appelterre

De Koninklijke Fanfare "St.-Cecilia" uit Appelterre organiseerde het afgelopen weekend hun 100 jarig bestaan. Appelterre ging zwaar uit de bol. Het tweedaagse evenement ging door in een reuze feesttent naast het station. Een prima locatie waar de feestgangers vrij hun gang konden gaan.

De Tiroler Muziekkapel "Die Kannermarkten Musikanten" (Nl – Nederlands kampioen 2005) gaf het startsein waarna zangers Nico, Yves, (imitator Frans Bauer), PAUL SEVERS met zijn danseressen en het Vlaamse toptalent LAURA LYNN de tent deden daveren. Het feest duurde tot in de vroege uurtjes.

Zondag kwamen verschillende harmonies uit de streek het feest meevieren. Muzikale zwaargewichten zoals de concertband Opus7 uit Zottegem onder leiding van Wim Tillon, de Koninklijke harmonie uit Sint-Lievens-Houtem onder leiding van Dirk Vanbelle en de Koninklijke harmonie uit Welle met als dirigent Luc Van Acker waren allen op post om dit eeuwfeest muzikaal af te sluiten.

Volgens de organisatie waren er minstens 2500 mensen naar Appelterre afgezakt om de bloemetjes buiten te zetten. Ze voegden er tevens aan toe dat ze geen 100 jaar meer zullen wachten om dit feest nog eens over te doen.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/appelterre/1.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/appelterre/2.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/appelterre/3.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/appelterre/4.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/appelterre/5.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/appelterre/6.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/appelterre/7.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/appelterre/8.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/appelterre/9.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/appelterre/10.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here