De weblog Geenstijl ligt zwaar onder vuur

De mannen achter Geenstijl.nl weten van geen ophouden. De weblog Geenstijl ligt zwaar onder vuur want het Pools Auschwitz-museum heeft via de diplomatieke weg een klacht ingediend inzake – een voor holocaust slachtoffers zeer grievend – filmpje wat o.a. op Geenstijl al weken te vinden is en was bedoeld als een reclamespotje voor een houseparty van 04 mei 2004. De maker van het filmp heeft beelden van het dodenkamp, de gaskamers en de foto's van slachtoffers gebruikt. Ook is de Hitler-groet Sieg Heil te horen.

Eerder dit jaar kreeg Geenstijl al aan de stok met het CIDI vanwege bepaalde fotofucks die naar de mening van deze Civiele Mossad absoluut niet door de beugel zouden kunnen. Volgens Geenstijl was het goed bedoeld en diende slechts om een misstand aan de kaak te stellen.

Op de weblog www.witheet.com staat te lezen dat zelfs een echte uiterst invloedrijke Nobelprijswinnaar in Israël uit de kast is gehaald. Zelfs kranten in de VS pakken het op schrijven ze. De Poolse regering waarschuwt Balkende dat hij terstond moet ingrijpen bij Geenstijl. En de mannen van Geenstijl? Un cera – unu vitte – unu sacin. Die steken hun middelvingers op naar de hele wereld en laten het rustig staan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here