Politiek milieu op de korrel op Antwerpse Cultuurmarkt

Edgard Eeckman brengt cabareteske theatermonoloog "Niets dan de waarheid". Tijdens de Cultuurmarkt op zondag 28 augustus brengt cabaretier-theatermaker Edgard Eeckman om 16 uur in de Scaldiszaal van de KBC-toren (Schoenmarkt 35) in Antwerpen zijn cabareteske theatermonoloog "Niets dan de waarheid". Daarin neemt hij het politieke milieu op de korrel. De toegang is gratis.

In "Niets dan de waarheid" is Edgard Eeckman dictator Emiel Van Coppenolle uit Scheldewindeke. Hij stoot koning Albert van zijn troon, neemt de macht in België over en trekt met Marie, zijn beesten en zijn kinderen naar Brussel. Maar de crisis is achter de rug en de dictator moet zich nu voor een burgerjury verantwoorden. In "Niets dan de waarheid" horen we zijn pleidooi. Elke gelijkenis met bestaande toestanden is zeker geen toeval!

Het is een kritische en ludieke kijk op commercie in de eigenzinnige mengeling van theater, verhalen vertellen en cabaret eigen aan Edgard Eeckman.

De tekst van "Niets dan de waarheid" is van Edgard Eeckman zelf. De coach is Rik Gyles. Regie-advies werd verstrekt door Pol Pauwels (dank zij de tussenkomst van Open Doek vzw). De voorstelling duurt 45 minuten.

Reserveren hoeft niet en de toegang is gratis. Meer informatie op www.edgard.be

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/wcartoongr.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER