Dansers en danseressen gezocht

Karel en de kikker blikken op zaterdag 9 juli 2005 een spetterende videoclip in voor hun zomerhit 'Dans de Hoky Poky'! Onze twee dikke vrienden zijn echter nog op zoek naar toffe dansers en danseressen met gevoel voor ritme. Ben je tussen 3 en 12 jaar oud? Kan jij goed dansen? En wil jij samen met Karel en zijn beste vriend Kobus de kikker de Hoky Poky dansen? Bel dan naar het nummer: 0474 / 26 19 11 of stuur een mailtje met daarin je motivatie en eventuele danservaring naar bergmans-events@skynet.be . Karel en de kikker verwachten al hun dansers en danseressen op de Diamond Princess te Antwerpen! Zorg dat je erbij bent.

De productie van deze videoclip is in handen van Bergmans Events Company. Faciliteiten worden geleverd door Videohouse en regisseur van dienst is niemand minder dan Hans Pannecoucke.

"Karel en de kikker" is een nieuw kinderproject in België. Karel, een jongen van 12 jaar, beleefd met zijn beste vriend Kobus de kikker de gekste avonturen. Dit educatieve duo ontmoette reeds heel wat kinderen tijdens hun zaalshows, maar voor deze zomer hebben ze een schitterende zomersingle ingezongen. "Dans de hoky poky" is een fantastisch liedje geworden.

Let op, want deze zomer danst jong én oud de hoky poky.

Momenteel verkrijgbaar in Free Record Shop en Extrazone aan slechts 2 euro.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/ddhp.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER