...

Cimo Fränkel met ‘Any Longer’

Cimo Fränkel levert opnieuw een pareltje af

Cimo Fränkel levert met de frisse popsong ‘Any Longer’ weer een pareltje af. Noem Cimo Fränkel gerust één van de grootste muzikale talenten van de laatste jaren. Net als bij zijn landgenoot Mr. Probz (‘Waves’,’Nothing Real Matters’), ligt er een mooie internationale muziekcarrière in het verschiet . Hij werd met zijn vorige single ‘Dancing On My Own’ nog vergeleken met The Weeknd – wat hij overigens beschouwt als een groot compliment –   ​​dan levert hij met zijn nieuwste signle ‘Any Longer’ opnieuw een pareltje af om u tegen te zeggen. De Amsterdammer zong hem zelf in en tekende ook nog eens voor de fenomenale productie.

 Cimo Fränkel

Internationale ambities

Deze homemade man heeft met de jaren veel ervaring en oefening ook een eigen muziekstijl ontwikkeld. .”Any Longer” wordt perfect vertolkt in moderne popsongs en vormt een aanvulling op een stevige scheut R&B. Net door de herkenbaarheid, het fascinerende catchy refrein en de geweldige sfeer die je in dit nummer ontdekt, voeg je hem straks vanzelf toe aan jouw Spotify-lijstje. Met deze song onderstreept Cimo Fränkel nog maar eens zijn internationale ambities en het zou ons niet verwonderen als hij ook nog met ‘Any Longer’ ook een dikke wereldhit scoort.

Een heel bijzonder stemgeluid

Ook al klinkt zijn naam niet bekend in de oren, toch werkte Cimo Fränkel gedurendede jaren mee aan heel wat grote hits. Hij schreef mee aan oa ‘Mooie dag’ (Jayh),’Sex’ van Cheat Codes & Kris Kross Amsterdam en’Where Have You Gone (Anywhere)’ van het populaire duo Lucas & Steven, zong mee op ‘All Around The World’ (La La La) -hit van R3HAB en’A Touch Of Class. Ook ontmoette hij Hardwell, Armin van Buuren en James Arthur waar hij de studio mee deelde. Cimo Fränkel heeft een heel bijzonder stemgeluid, dat helemaal tot z’n recht Komt in zijn nieuwste single “Any Longer”, een track die hij zelf schreef. De Nederlandse Top 40 brengt hem deze week onder de aandacht.

Gemiddeld 37 miljoen keer gestreamd

Ook in ons land wordt de muziek en de carrière van Cimo Fränkel met grote ogen gevolgd. Dit is is een klasbak eentje waar we echt nog veel van gaan horen. Bovendien liggen er nog heel wat wat mooie dingen te wachten. Daarenboven is het ook een toffe, minzame en bescheiden jongeman met massa’s talent en ambitie. Ik hoop echt dat hij met deze geweldige track straks internationaal doorbreekt en dat zou best wel eens kunnen”. Deze Pop/R&B-song klinkt zo herkenbaar dat hij direct onder je huid kruipt Ps: De muziek van Cimo Fränkel is gemiddeld 37 miljoen keer gestreamd als artiest en 2 miljard keer als singer-songwriter. Ja dit is een echte vakman!