...

Hunter Falls stelt nieuwe single voor

Hunter Falls heeft “pijn”

Hunter Falls stelt nieuwe single ‘Pain’ voor: “Pijn is als brandstof, het duwt mij vooruit in het leven”. De afgelopen maanden volgde de ene release op de andere van Hunter Falls. ‘Pain’ is een single van de zevende(!) in dat overzicht. In de tekst voel je als het ware de pijn die de Leuvense singer-songwriter uitschreeuwt in het nummer. Een nummer uit zijn leven gegrepen. De single gaat over iets wat ik heel lang in mijn leven heb gevoeld, tot een tijdje terug. Ik had pijn en verdriet van heel veel dingen die gebeurd waren in het verleden. Het drong me pas later door dat kwaad blijven niet eeuwig kan blijven duren en dat je het verleden soms gewoon moet laten rusten.

Hunter Falls

Zelfs met een groot koor

Ik ben niet zo goed in het loslaten van mijn emoties, dat doe ik liever via mijn liedjesteksten. In mijn single ‘Pain’ spreek ik tegen mijn ‘pijn’ dat ook een personage is in mijn levensverhaal. Ik laat ‘haar’ weten dat ik geen schrik meer heb om pijn en ontgoocheling te voelen. ”, Zegt Hunter Falls. Dat Hunter Falls  een uitstekende songwriter is weten we allemaal. Dit nummer werd, samen met 7 andere nummers, geschreven op zo’n 2 weken tijd. Hij en zijn Producer doorkruisten het land om de nummers op te nemen, inclusief zelfs met een groot koor op de achtergrond. “Toen ik in het midden van dat koor stond en hen mijn teksten horen zingen, begonnen er wel duizend emoties door mij heen te gaan.

Er komen nog heel wat verrassende dingen aan

Het geloof als alle vreugde, verdriet, pijn en gelukzaligheid uit mijn leven tijdens één moment door mij heen raasde. Het is een echt commercieel popnummer geworden. Ik hou ervan om verschillende stijlen in mijn nummers te verwerken. Soms een vleugje poprock of zelfs invloeden van soulmuziek. Zolang het maar catchy klinkt!” Hunter Falls heeft nog enkele studiosessies op de agenda staan, maar gaat eerst wat ontspannen met zijn vriendin in het buitenland. “Als artiest is het natuurlijk een rustig jaar, maar als songwriter is het enorm druk. Ik heb veel vragen van artiesten en muzikanten om samen muziek te schrijven, dus er komen nog heel wat verrassende dingen aan!”

‘Pain’, de nieuwe single van Hunter Falls, kan u nu beluisteren op alle grote streamingplatformen.