...

R3HAB strikte Luis Fonsi en Sean Paul voor ‘Pues’

R3HAB versterkt het beeld door een verbluffende videoclip

R3HAB strikte Louis Fonsi en Sean Paul voor ‘Pues’ en scoort binnen de week een paar miljoen streams! Meer dan 3,4 miljoen views op YouTube en meer dan 2,5 miljoen Spotify-streams in een week zijn sterke cijfers die de Nederlands-Marokkaanse DJ / producer R3HAB krijgt met zijn nieuwste single “Pues”. Voor zijn nieuwste Latijns-geïnspireerde nummer huurde hij niemand minder dan de Puerto Ricaanse wereldster Luis Fonsi (“Despacito”) en de Jamaicaanse dancehall-legende Sean Paul (“Get Busy”, “Temperature”) in. In gedachten neemt de mix van melodieuze beats en sensuele ritmes je meteen mee op een rustgevende zomeravond op een tropische locatie, het beeld versterkt door een verbluffende videoclip.

Voor Pues werkten ze samen met 2 absolute wereldsterren

Na eerdere successen met A Touch Of Class en “All Around The World” (LaLaLa), die momenteel meer dan 355 miljoen Spotify-streams hebben, is de positieve energie en het enthousiasme van de Nederlands-Marokkaanse DJ en wereldwijde producer R3HAB ongeëvenaard. Zijn eerste samenwerking met Andy Grammer vorig jaar resulteerde in “Good Example”, een nummer dat inmiddels meer dan 45 miljoen keer is afgespeeld. Het langverwachte vervolg werd vorige maand uitgebracht samen met “Close To You”, een nummer dat al meer dan 4 miljoen keer is bekeken op Spotify. R3HAB blijft ons in de watten leggen met hun zomerlied “Pues”, en op dit nieuwe nummer werkten ze opnieuw samen met 2 absolute wereldsterren. “Het was een eer en een genoegen om samen te werken met Luis Fonsi en Sean Paul, twee absolute muzieklegendes”, zegt de 35-jarige Brabander. “Ze zijn allebei experts in hun vakgebied en samen hebben we ‘Pues’ gemaakt, de perfecte reggaeton-dansplaat voor warme zomeravonden.”

Hoes R3HAB x Luis Fonsi x Sean Paul Pues

unieke samenwerking met Luis Fonsi en Sean Paul

Toen R3HAB zijn unieke samenwerking met Luis Fonsi en Sean Paul aankondigde aan meer dan 2,4 miljoen Instagram-volgers, werd het onmiddellijk overspoeld met positieve feedback en nieuws. De eerste trailer van het nummer wekte meteen grote nieuwsgierigheid, terwijl meer dan 3,4 miljoen mensen op YouTube de video van Pues bekeken in de week van de release. In het zwoele filmpje spelen de TikTok-superster en Instagram-sensatie Valeria Sandoval de hoofdrol, waardoor de video nu ook massaal op sociale media wordt gedeeld. Dit is niet de eerste keer dat R3HAB naam heeft gemaakt in de Latin-scene. Vorig jaar werkte hij voor “Bésame” samen met Argentijnen TINI & Reik. “Pues” is een beetje anders dan alle andere nummers die ik tot nu toe heb uitgebracht. Ik ben blij om dit nummer samen met Luis Fonsi en Sean Paul met de fans te delen en ik hoop dat ze er net zo enthousiast over zijn als wij. ”

Pues zou een grote zomerhit kunnen worden

Het gaat snel bij R3HAB. De op een na meest gestreamde Nederlandse DJ / producer in het buitenland omschrijft zijn eigen muziek als een ware achtbaanrit. R3HAB’s Road to Fame kwam met een remix van Afrojack, Pitbull en Ne-Yo’s Give Me Everything. Na zijn internationale doorbraak behaalde hij de status van superster met nummers als “All Around The World” (La La La) en “Lullaby”, wereldhits die meer dan 600 miljoen keer zijn uitgezonden. Het grote succes van de DJ / producer heeft geresulteerd in samenwerkingen met vele internationale artiesten, waaronder ZAYN (“Flames”), Sofia Carson (“Rumours”) en Andy Grammar (“Close To You”). De kers op de taart is de samenwerking met wereldsterren Luis Fonsi en Sean Paul, die zijn laatste zomersingle “Pues” wisten te binden. De week na de première werkt het trio hard om de internationale hitlijsten te veroveren. Volgens enkele vooraanstaande muziekkenners zou dit nummer een grote zomerhit kunnen worden.

Pues is een aanstekelijk nummer

Natuurlijk herinneren we ons Luis Fonsi nog van zijn onvergetelijke duet met Demi Lovato (“Échame La Culpa”) en van “Despacito”, de wereldwijde hit en best verkochte song van 2017, die hij uitbracht met Daddy Yankee. Het duo ontving ook zeven inzendingen in het Guinness Book of Records voor het nummer, waaronder “Longest Duration on the US Billboard Charts” en “Most Watched Videos Online”. Ondertussen is de video “Despacito” al meer dan 7,5 miljard keer bekeken. Luis Fonsi, winnaar van de Latin Grammy Award, is laaiend enthousiast over Pues en de samenwerking met collega’s R3HAB en Sean Paul: “Ik hou van dit soort samenwerking en het samen ontdekken van allerlei genres. Het was geweldig om dit nummer te kunnen maken met deze twee muziekreuzen. De opnames waren zo leuk en ik kan niet wachten om de reacties te zien en te voelen wanneer mensen zingen of dansen op “Pues”, want dit nummer is zo aanstekelijk! ”

Pues is een prachtig muzikaal vuurwerk

De Jamaicaan Sean Paul (“Temperature” en “Get Busy”) heeft al heel wat wereldhits op zijn palmares staan. De dancehall legende staat er net zoals R3HAB voor bekend om graag samen te werken met andere artiesten. Zo werkte hij voordien al samen met Beyoncé (Baby Boy), Clean Bandit en Anne-Marie (“Rockabye”) and Sia (“Cheap Thrills”). De internationaal gelauwerde dj / zanger / maker werd de afgelopen jaren al meerdere keren genomineerd voor een GRAMMY en is dan ook een echte internationale muzieklegende. Gevraagd naar zijn mening over zijn nieuwe single “Pues” met Luis en R3HAB Zegt de veteraan “Dit nummer is echt heel vet en Luis Fonsi is een artiest waar ik enorm veel respect voor heb. R3HAB heeft de song opgeblazen en verwerkt in een prachtig muzikaal vuurwerk! ”

Pues‘ van R3HAB, Luis Fonsi en Sean Paul verscheen op R3HAB zijn eigen CYB3RPVNK-label en is op alle platformen digitaal beschikbaar.