...

Ricardo Moreno en Vince zetten de boel in lichterlaaie

Ricardo zet de boel in lichterlaaie

Ricardo Moreno en Vince zetten de boel in lichterlaaie met ‘Rock The Place. Met ‘Rock The Place’ zetten hij & Vince de boel in lichterlaaie. Na “Party Starter”, “Clap Your Hands” and “Get Crazy” is de Nederlandse dj / producer terug met de gloednieuwe knaller “Rock The Place”. Samen met zijn Kameraad en jeugdheld Vince zet Ricardo de boel in lichterlaaie, hij wil dat zijn ouderwetse stamper gaat erin gaat als zoete koek.

Ricardo moreno & Vince

Rock The Place een typische Ricardo Moreno-schijf

“Rock The Place” is een krachtige, energieke song die veel power uitstraalt. Door de unieke combinatie van lekkere oldskool 90’s invloeden gemixt met een heerlijke beat en een sterke vocal, is dit misschien wel dé track die elke postcorona party laat ontploffen. “Rock The Place” is alweer een typische Ricardo Moreno-schijf, waar je in afwachting van een vet feestje met je vrienden nu al zin van krijgt om thuis de boel te verbouwen, zodat je lekker kan meejumpen en springen op deze immens positieve track.

Een toffe fitnessvideo die hij en Vince opnamen

Een leuk extraatje aan deze release is de toffe fitnessvideo die hij en Vince opnamen in het Amsterdamse Vondelpark. In de bijhorende “Rock The Place” – video zie je hoe Bridget Maasland en The Darkraver zich in het zweet werken. Wie weet werkt hun sessie wel inspirerend en krijg je dadelijk ook zin om lekker te knallen op deze supervette track.

Info