...

R3HAB en Andy Grammer vinden elkaar opnieuw

R3HAB en Andy Grammer vinden elkaar opnieuw

R3HAB en Andy Grammer vinden elkaar opnieuw in de zomerhit ‘Close To You’. dj/producer R3HAB en Andy Grammer nemen een serieuze optie op de eerste zomerhit Met ‘Close To You’. Na ‘Good Exemple, hun debuutsingle die vorig jaar uitkwam en inmiddels meer dan 45 miljoen Spotify-streams behaalde, kwam het dreamteam terug samen voor een gigantisch vette song. R3HAB bracht deze uit op zijn eigen CYB3RPVNK-label. Een radiovriendelijke song, gecombineerd met een sterke melodie en een dansbaar ritme, dat zijn de basisingrediënten van ‘Close To You’, een song waarmee R3HAB opnieuw aanleunt bij zijn wereldhit ‘Around The World’ (La La La).

 R3HAB X Andy Gramer er Close To You

Met Close To You ervaar je een appart gevoel

Samen met A Touch Of Class kwam die 2 jaar geleden uit en de track is inmiddels goed voor bijna 355 miljoen Spotify-streams. Daarnaast is er nog de bijdrage van leadvocal en songwriter Andy Grammer. Zijn soulvolle stemgeluid komt lekker binnen. Ook het emotionele tekstelement mag je niet onderschatten. “Als je bij iemand bent en je ervaart het aparte gevoel dat het gewoon zo moest zijn, dat is wat ik dacht toen ik ‘Close To You’ schreef. Het is een tekst die raakt en die zorgt voor een gevoel van verbondenheid met iemand, ondanks de tijd of ruimte”, zegt Andy Grammer.

R3HAB en Andy Grammer trakteren op een radiovriendelijke mix

Het is meteen ook een verklaring waarom het eerdere werk van Grammer, zoals ‘Don’t Give Up On Me’ en ‘Honey, I’m Good’, aanslaat en hij de lieveling is van een miljoenenpubliek. Met ‘Close To You’ trakteren R3HAB en Andy Grammer ons op een radiovreindelijke mix van pop, dance en emoties. Wedden dat deze track de komende weken heel wat playlists zal beheersen? De eerste kandidaat-zomerhit is bij deze alvast bekend!

Close To You’ van R3HAB en Andy Grammer verscheen op het CYB3RPVNK-label van R3HAB en is digitaal beschikbaar.