...

Pjotr houd van strakke veters

Pjotr heeft met strakke veters een nieuw project

Pjotr en zijn “Strakke Veters” zijn een voorbode van een nieuw Pjotr-project. Een rauwe raptrack die perfect de fase weerspiegelt waarin hij zich momenteel bevindt, daarvoor staat Pjotr’s nieuwe single ‘Strakke veters’. Het nummer is de voorbode van een nog te verschijnen groter project, dat richting de zomermaanden uitgerold wordt. Nog een bekend nummer van Pjotr van hem is “Regendruppels”. Vorig jaar deelde hij nog “Wees niet bang” een song en clip samen met Brace die in Vlaanderen vlot werd gedraaid en bekeken.

Pjotr

Strakke Veters ligt Pjotr nauw aan het hart

Pjotr stond tijdens de uitverkochte concerten van Snelle in Het Leuvense Depot en het Puurse pop-up theater al een paar keer op Vlaamse podia. Ook ‘Verliezen met jullie’, een nummer dat hij uitbracht met Okke Punt en Snelle, werd met 5,4 miljoen streams een voltreffer. Nu is er eindelijk een nieuwe single: ‘Strakke veters’. De song ligt Pjotr nauw aan het hart: “Ik werk hard voor waar ik in geloof en doe dat het liefst met mijn vrienden, daardoor kan ik niet naast m’n schoenen lopen.

Pjotr zorgt ook voor een opvallende videoclip

Samen met het uitbrengen van “Strakke Veters” kwam er ook  een opvallende videoclip. In de YouTube-versie doen bekende gezichten van zijn platenlabel Lieve Jongens een cameo. Russo verzorgde voor deze track de productie. Deze single is de eerste release na de EP ‘Kleine wereld’ die hij vorige zomer uitbracht en waarop er samenwerkingen staan met o.a. Snelle en Wudstik. De “kleine wereld tournee” van Pjotr waarmee hij door Nederland trok verkocht zelfs twee keer zijn eerste solo-show in het Burgerweeshuis in Deventer compleet uit. op Youtube verscheen tegelijkertijd zijn 101Barz Zomersessie dat meer dan 1,2 miljoen keer werd bekeken.

Strakke veters’ van Pjotr verscheen op Lieve Jongens en is digitaal beschikbaar.