...

Pjotr pakt binnenkort met nieuw materiaal uit

Pjotr pakt binnenkort met nieuw materiaal uit

Hij won de 3FM ‘Elevator Pitch’, waardoor hij mocht optreden op de 3FM Live Box. Door de vriendschap met Snelle was Pjotr de eerste artiest die op Snelle’s ‘Lieve Jongens’-platenlabel tekende. Naast de single ‘Verliezen met jullie’ bracht de artiest het voorbije jaar het album ‘Kleine wereld’ uit.

Op die plaat staat ook ‘Omgekeerde wereld’, een single die hij met Wudstik uitbracht. Pjotr is één van de nieuwe lichting aanstormende Nederlandse artiesten die het ook goed doen in Vlaanderen. We hebben al gehoord dat we binnenkort van hem nieuw materiaal mogen ontvangen. Als opwarmer kan je vanavond kijken naar zijn gratis livestream. Vanaf 20u00 kan je inloggen via https://www.musicstream.be/

 

Pjotr vanavond te zien via livestream

Foto: House Of Entertainment

Pjotr vanavond te zien via livestream

Pjotr vanavond te zien in een livestream. Met ‘Regendruppels’ en het heerlijke ‘Verliezen met jullie’, een single die hij vorig jaar uitbracht samen met Snelle en Okke Punt, is de artiest ook bekend in Vlaanderen. De prille twintiger verzorgde een tijdje geleden nog het voorprogramma van Snelle zijn theatertournee, waarmee hij ook te gast was in een uitverkocht Leuvens Depot.

De eerste successen boekte hij met ‘Zonneschijn’ en zijn EP ‘Goed nieuws’. Hij was er ook bij toen Snelle de voorbije zomer enkele uitverkochte concerten gaf in het Pop-Up Theater van Studio 100.