...

Lotto Arena-concert Snelle verschuift naar vrijdag 4 maart 2022

Lotto Arena-concert Snelle verschuift

Snelle

Lotto Arena-concert Snelle verschuift naar vrijdag 4 maart 2022. De derde keer is hopelijk de goede keer voor Snelle om een concert te houden in de Antwerpse Lotto Arena. Vanwege lopende corona-ontradingsmaatregelen heeft de organisatie het uitverkochte optreden weer moeten uitstellen tot vrijdag 4 maart 2022. Uitkijkend naar Snelle’s eerste grote soloconcert in Vlaanderen, is zijn populaire repertoire de afgelopen maanden alleen maar toegenomen. Ook bij ons scoorde hij dikke hits met o.a. ‘In de schuur’ (Ronnie Flex), ‘De overkant’ (Suzan & Freek) én met ‘Blijven slapen’, zijn actuele duetsingle die hij uitbracht met Maan.

Blijven slapen wordt momenteel heel veel gedraaid

Dit nummer wordt momenteel gedraaid en is deze week het hoogste Nederlandse nieuwe nummer in de Ultratop 50. Het is ook te vinden op Snelle’s nieuwste album “Lars” dat afgelopen vrijdag is uitgebracht. Vanaf 16 april kan je op Netflix de documentaire “Zonder Jas Naar Buiten” bekijken. Daarmee is hij de eerste artiest uit de lage landen die deze eer krijgt. Dit is reeds een voorsmaakje op zijn uitverkocht Lotto Arena-concert. De ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gehouden. Na het succesvol “Scars” en “Plankgas”, brak zanger en rapper Snelle aka Lars Bos in 2019 de Lage Landen door.

Gevaren van mobiel bellen tijdens het fietsen

De monsterhitplaat “Reunie” Het album ‘Vierentwintig’ verscheen op 24 oktober 2019, de dag waarop hij 24 werd en werd binnen de 24 uur goud. Na een succesvolle theatertour (inclusief een uitverkochte voorstelling in het Leuvense Depot), verkocht Snelle zijn eerste lotto arena-concert in minder dan 24 uur uit. Vorig jaar bevestigde hij zijn identiteit met 12 volledige optredens in “Vrienden Van Amstel LIVE!” Met het succesvolle nummer “Smoorverliefd” wees de jonge Snelle op de gevaren van mobiel bellen tijdens het fietsen. In Nederland brachten hij en Davina Michelle  het duet “17 Miljoen mensen” uit en veroverden daarmee een nummer 1-hit.

Snelle

door Spotify uitgeroepen tot de meest gestreamde zanger van 2020

Vervolgens kwam het nummer “Kleur”, evenals de samenwerking met Suzan & Freek (“de andere kant”), Ronnie Flex (“In de schuur”), Danique (“Thuis”) en Thomas Acda (“Papa heeft” weer wat gelezen ” Deze laatste 4 nummers worden ook gretig opgepikt in Vlaanderen en zijn ook terug te vinden op Snelle’s z’n EP “Sebastiaan”. In Nederland werd hij door Spotify uitgeroepen tot de meest gestreamde zanger van 2020. Snelle schreef muziekgeschiedenis in Vlaanderen omdat hij vorig jaar als Nederlandse artiest tegelijkertijd met drie Nederlandse singles in de Ultratop 50 verscheen: “Reunie” (platina) Lippenstift (zilver),  en “Smoorverliefd” (goud)”.

Beste artiest” Top 40 Award”

Deze werden en worden nog steeds massaal gestreamd, en bekeken op YouTube en gespeeld op radio en tv. De weg naar succes gaat verder, want zijn laatste duet-single “Blijven slapen” en Maan werd weer een hitsingle. Dit nummer luidt zijn nieuwe album “Lars” in, dat op vrijdag 12 maart is verschenen. Op vrijdag 16 april is zijn documentaire “Zonder Jas Naar Buiten” te zien op Netflix. Snelle is dan ook de eerste Nederlandstalige artiest die deze kans krijgt. Begin 2021 won hij ook de “Beste artiest” Top 40 Award en won hij de Edison in de categorie “Pop”. Snelle kijkt nu al uit naar het uitverkochte concert dat op vrijdag 4 maart 2022 zal plaatsvinden in de Antwerpse Lotto Arena.

Het concert van Snelle is een organisatie van House of Entertainment.