...

Snelle brengt met Lars zijn meest persoonlijke album uit

Snelle zijn meest persoonlijke album

Snelle brengt met Lars zijn meest persoonlijke album uit. Met ‘Lars’ brengt hij zijn méést persoonlijke album ooit uit. Afgelopen vrijdag is het nieuwe album “Lars” van de zanger uitgekomen. Dit album is tot dusver zijn meest persoonlijke album geworden, dus het is ook naar hem vernoemd. “Lars” is een uitbreiding van Snelle’s EP “Sebastiaan”, die in november 2020 uitkwam. Hij heeft de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met muziekstijlen, maar probeerde alle genres in dit album een plaats te geven: “Het succes van de afgelopen jaren heeft zijn leven veranderd.

Snelle

Snelle werkt voor blijven slapen samen met Ronnie Flex en maan

Ik wil met hetzelfde enthousiasme als voorheen muziek blijven maken. En door alles intuïtief te doen beleef ik er ook nog veel lol aan en is het ook succesvol. Met de hulp van Arno Krabman heb ik grote vooruitgang geboekt in de muziek, en dit is het resultaat! “. Uit het succes van de eerder uitgebrachte singles blijkt dat het volgen van dit gevoel, voor hem de juiste keuze is. Niet alleen de nummer één hit “Smoorverliefd” op het album, maar ook de hit “Kleur”, “De Overkant” met Suzan & Freek en de hit “In De Schuur” met Ronnie  Flex. De single “Blijven Slapen” die hij onlangs met Maan opnam, valt ook in de Lage Landen op en is terug te vinden op dit album.

Snelle op Netflix

Vooruitkijkend naar het nieuwe concert kunnen zijn fans hun hart ophalen want er staan ​​maar liefst zeven nieuwe nummers op “Lars”. Het album wordt uitgebracht op ROQ’N Rolla Music en zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn op alle platformen. In lijn met zijn album zal hij dit voorjaar als eerste Nederlandse artiest op Netflix verschijnen in een documentaire. De documentaire laat zien hoe deze jonge artiest uitgroeide van een inferieur mens tot een van de grootste Nederlandse artiesten van onze tijd.

Snelle

‘Snelle: Zonder Jas Naar Buiten’

We volgen Snelle’s proces om een ​​nieuw album uit te brengen en reflecteren het op zijn leven vandaag. De documentaire wordt geregisseerd door Anne de Clercq (Soof) en geproduceerd door Millstreet Films in samenwerking met ROQ’N Rolla Music, Cloud 9 Music en Snelle Music. Vanaf 16 april is “Zonder Jas Naar Buiten” te zien op Netflix in Nederland en Vlaanderen. Bekijk hier de eerste afbeelding van de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uOT-NL4xX_U