...

Snelle en Maan blijven slapen in hun nieuw nummer

Snelle en Maan schreven dit nummer bij Snelle thuis

Snelle en Maan blijven slapen in hun nieuw nummer. Vorige week nam hij een foto met hun twee en bracht een bijzondere boodschap over: “Hey Monnie, zullen we samen een lied maken”? Bijna onmiddellijk brachten ze de single “Blijven slapen” van Snelle en Maan uit.  Vorig jaar legden de twee tijdens het meerdaagse evenement “De Vrienden Van Amstel Live!” De basis voor hun vriendschap. Ze schreven dit nummer bij Snelle thuis.

Snelle en Maan

Recent populair tv-programma is Blijven slapen

Net als een recent populair tv-programma is “Blijven slapen” een reactie op de opwindende gevoelens die tijdens een date naar voren komen: ik neem voorzichtig mijn tandenborstel en wat ondergoed mee, gewoon om zeker te zijn.  “Blijven slapen” is een fascinerend lied geworden, waarop je niet kan blijven stilzitten. Dit nummer zal ook verschijnen op Snelle’s derde album “Lars”, dat op 12 maart 2021 (vrijdag) zal verschijnen. Het nummer is nu beschikbaar op alle streamingplatformen, en in de videoclip is er een geweldige cameo voor actrice, muziekster, presentatrice en de meest gewilde Bond-girl van Nederland, Chantal Janzen.

Snelle deed beroep op Maan

In minder dan 24 uur was Snelle zijn eerste grote Lotto Arena-concert uitverkocht. Hij maakte hits in recordtijd: van “Snelle klaagt het pesten aan in zijn hitsingle ‘Reünie’.”, “Lippenstift”, “Smoorverliefd”. En in samenwerking met Suzan & Freek (De overkant) en met Ronnie Flex (“In de schuur”)0 deze nummers zijn zijn stuk voor stuk voltreffers. “Blijven slapen” kan direct aan deze indrukwekkende lijst worden toegevoegd. Voor zijn kersverse single deed de populaire artiest een beroep op Maan. Zij is ook in Vlaanderen erg succesvol door haar samenwerking met Bizzey (‘Hij is van mij’) en haar solohits ‘Ze huilt maar ze lacht’ en ‘Zo kan het dus ook’. Het is die mid-twintiger die Snelle strikte voor ‘Blijven slapen’, een nieuw nummer dat voortkwam uit hun vriendschap..

Snelle en Maan blijven slapen in hun nieuw nummer - Snelle en maan

Snelle en Maan zijn fan van elkaar

“In minder dan vijf minuten schreven we samen de basis van dit nummer, zo goed voelen we elkaar aan. Maan is formidabel, en ik ben heel blij dat iedereen direct kan genieten van de resultaten van onze studiosamenwerking”. Ook al zeg ik dat zelf klinkt Snelle enthousiast. Maan bevestigd dat gevoel:” Behalve dat ik hem een ​​geweldige artiest vind, en stiekem ook een beetje zware fan ben, denk ik dat we dit nummer nu als goede vrienden kunnen uitbrengen. Het nummer is echt goed. In de “Blijven slapen” -stand kun je dansen in de woonkamer of op kantoor, en dan veilig, stiekem bewegen met je heupen en vingers achter het stuur. “En dat is iets wat iedereen wel kan gebruiken in deze tijden vermoed ik zo!”.

Blijven slapen’ van Snelle en Maan verscheen op ROQ ’N Rolla Music / 8Ball Music en is  beschikbaar op alle digitale platformen.