...

Verbindende boodschap van Snelle met nieuwe track ‘Thuis’

Verbindende boodschap van  met nieuwe track ‘Thuis’. Enkele weken na de release van de EP “Sebastian” gaat Snelle nog een stap verder met “Home”, zijn eerste kerstsingle. In dit nummer zingt hij openlijk over de verbondenheid van mensen. “Mijn moeder zegt al jaren dat ik op het gebied van muziek iets met Kerstmis moet doen. Mensen verbinden, daar ben ik het helemaal mee eens. Speciaal voor dit nummer werd ik geïnspireerd door persoonlijke verhalen van fans. Ik hoop dat de luisteraars dat ook voelen als ze “Home” horen. ” Snelle is een naam die al een hele tijd heel bekend te klinken in Vlaanderen, benieuwd hoe zijn nieuwe single Thuis zal onthaald worden.

Snelle

Kerstparel

Er is geen limiet aan de productiviteit van Snelle. Afgelopen maand verscheen de EP “Sebastiaan”, een album waarop de hitsingles “De overkant” (Suzan & Freek) en “In de barn” (Ronnie Flex) staan. Terwijl die nummers nog steeds in hoge rotatie draaien, laat Snelle zijn eerste kerstparel vallen met “Home”. Het nummer bevat ook de warme stem van Danique, een singer-songwriter die enige tijd geleden tekende bij Snelle’s label Lieve Boys. Het is de eerste keer dat snelle zich waagt aan het project van een kerstsingle.

Lotto Arena

Naast verbondenheid hoor je in “Home” ook het dankbare gevoel van Snel als hij terugkijkt op de heerlijke tijd die hij vroeger thuis had. De kerstklokken zorgen voor een extra warme sfeer. Het nummer is ook zijn laatste release dit jaar. Volgend jaar ziet er bijzonder straffend uit voor de pas 24-jarige kunstenaar. Naast het uitbrengen van nieuwe nummers kijkt Snelle uit naar zaterdag 8 mei, wanneer hij voor het eerst zal optreden in een uitverkochte Antwerpse Lotto Arena. Wij kijken er alvast naar uit.

De nieuwe single ‘Thuis’ van Snelle is uitgebracht op ROQ ’N ROLLA Music en beschikbaar op alle digitale platformen

Verbindende boodschap van Snelle met nieuwe track ‘Thuis’ - Logo House Of Entertainment