...

Hoe plan ik een huwelijksaanzoek?

Hoe plan ik een huwelijksaanzoek

Hoe plan ik een huwelijksaanzoek?

Love is in the air! Met de lente zo goed als in zicht begint het bij veel koppeltjes te kriebelen. Als je op zoek bent naar een leuke manier om ‘the one’ ten huwelijk te vragen, dan kan je maar beter goed voorbereid zijn. Het zit ‘m allemaal in de verrassingsfactor. Houd bij de planning van het grote aanzoek volgende 5 puntjes in je achterhoofd en laat die wittebroodsweken maar komen!

Location, location, location

Denk je aan een idyllisch verlovingstafereel tijdens een romantische reis naar Bali of hou je het graag klassiek in eigen land? De locatie van het event is van groot belang en bepaalt de setting en sfeer. Denk aan een plaats waar jouw prins of prinses mooie herinneringen aan heeft of waar hij of zij al altijd naartoe wou. Maak er iets speciaals van. Je kan bijvoorbeeld de verlovingsring verstoppen en je partner aan de hand van een kaart ernaar laten zoeken.

Level van excitement

Houden jullie van een kick? Ga dan voor een super spannende start van jullie verloving! Hoewel je in de lucht niet echt op je knieën kan gaan kan je de grote vraag op een wel heel originele manier stellen tijdens een skydive sessie. Overhandig de verlovingsring in de lucht maar kijk wel uit dat je het ringdoosje niet laat vallen!

Alleen of in het openbaar?

Staat je lover graag in de belangstelling of is hij/zij eerder wat timide? Dit is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Kies je voor een aanzoek in kleine kring met familie en vrienden of hou je het liever tussen jullie tweetjes tijdens een intiem moment samen?. Kom verrassend uit de hoek maar overhandig de verlovingsring op een manier die jouw partner prettig zal vinden, niemand vindt het leuk om zich ongemakkelijk te voelen.

De verlovingsring

Romantiek allemaal goed en wel, maar geen verloving zonder verlovingsring. Het is het paradepaardje van het hele gebeuren en het onderwerp van zowat elk gesprek van je geliefde voor de komende maanden. Choose wisely, neem er je tijd voor. Probeer te bedenken waar precies jouw geliefde nu echt blij mee zou zijn. Overweeg een diamanten verlovingsring want zoals je wel weet: diamonds are a girl’s best friend.

Budget

Met een ruim budget kan je echt all the way gaan. Zit al je budget al in die gouden verlovingsring? Dat snappen we maar al te goed, het is tenslotte het symbool van jullie verloving en jullie liefde op dit moment. Alles tezamen kan een verloving wel een aardig bedrag kosten, maar het moet niet. Zit je met een kleiner budget of is al dat bombastische niet aan jullie besteed? Zet dan alles in op de romantiek van de verloving. Denk kaarsjes, lieve woorden, aandacht en zorgzaamheid.