...

24 UUR LIVE gestreamd voor 650.000 huiskamers

24 UUR LIVE brengt Fans en muzikanten samen

24 uur live gestreamd in 650.000 huiskamers. Muziekmarathon van Sportpaleis brengt  fans en muzikanten eindelijk weer samen. De waanzinnige 24 uur eindigde net in het Sportpaleis. Miguel Wiels en zijn band spelen live muziek van vrijdag 18.00 uur tot zaterdag 18.00 uur. Ze kregen hulp van Muzikaal Vlaanderen. In totaal zongen meer dan 100 zangers een of meer liedjes. Ook het publiek stroomde toe, dankzij de ononderbroken live-uitzending op HLN.be en via de HLN-app werden ze de eerste rij.

24 UUR LIVE was op alle vlakken een voltreffer

De cijfers zeggen alles. Meer dan 100 artiesten verschenen op het podium, bijgewoond door 12 bandleden en 1 bandleider, de ongeëvenaarde Miguel Wiels. Er werden meer dan 400 liedjes gespeeld. 7 moderators hebben de livestream beheerd. In totaal hebben meer dan 200 mensen aan dit geweldige werk deelgenomen.

Hopen op betere tijden

De live uitzending vond plaats in 650.000 huiskamers. Er waren ook statistieken die sprake van meer dan 2.000.000 startende livestreams in Vlaanderen en daarbuiten. Er waren zelfs meldingen van kijkers uit Australië, de Verenigde Staten, Chili en Thailand. De hashtag     #24uurlive werd al snel populair en de website 24uurlive.be werd 114.034 keer bezocht binnen twee dagen. Om de slaap te bestrijden, werd 9 liter energiedrank en 51 liter koffie verstrekt aan medewerkers en artiesten. De ochtendploeg werd verrast met 150 verse koffiekoeken. De 23.000 zitplaatsen in het Sportpaleis bleven wel leeg. Wij geloven in betere tijden en hopen binnenkort weer bezoekers te mogen verwelkomen.

Een moe maar tevreden Miguel Wiels

De ‘Schijnbaar) onvermoeibare Miguel Wiels blikte de afgelopen 24 uur tevreden terug. “In het begin wist ik niet dat dit initiatief zo ​​warm onthaald zou worden. Het was een geweldig feest, met veel geweldige mensen. Veel medemuzikanten waren al een jaar thuis en konden niet optreden. Dat was ook zo zwaar. We willen 24 uur. LIVE vertelt een positief verhaal. Naar mijn mening zijn we daarin geslaagd.” Aldus Miguel. 24 UUR LIVE was een muzikaal avontuur waar nog lang zal over gesproken worden. De 24 uur live muziek vloog voorbij. Heel voorzichtig wordt er al over een vervolg gedroomd. Het enige spijtige dat wij vonden was dat er niet kon gecast worden naar T.V. Dit had de beleving nog intenser gemaakt.

24 UUR LIVE in het Sportpaleis was een coproductie van Les Flamands, Sportpaleis Group en Live Nation en werd mede mogelijk gemaakt dankzij DPG Media. 24 UUR LIVE kon rekenen op de steun van het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse Overheid en Marc Coucke. Het event was integraal, live en gratis te volgen via HLN.be en in de HLN App.

24 uur live

Meer informatie: www.24uurlive.be