De nieuwe van K3 is weer een blondje

Nadat Kathleen K3 verliet gingen Karen en Kristel op zoek om K3 weet compleet te maken. Het werden slopende weken voor zangeressen Karen en Kristel. In een interview aan de Nederlandse krant De Telegraaf verklaarde Kristel: "We zijn blij dat K3 blijft voortbestaan, maar het heeft heel veel energie gekost". Ook voor de zwangere Karen woog de zoektocht door. "Zowel K3 als de baby eisen veel energie. Het wordt tijd dat het achter de rug is"!

In de finale van de TV show K2 zoekt K3 werd eerst Madelon van der Poel uit Tilburg weggestemd door publiek en jury. Madelon bracht een eenvoudige versie van "Heyah mama". De jury was niet echt overtuigd. Madelon bracht ook samen met Karen en Kristel "Kuma he" en kreeg alle lof. "Een mooi plaatje en veel vooruitgang geboekt", luidde het verdict. Maar Madelon werd niet geselecteerd door de jury. Karen en Kirstel moesten zelf een keuze maken uit de overgebleven finalisten, Noa en Josje. De dames hielden niet alleen rekening met dans- en zangkwaliteiten. De vraag was of nummer 3 een echte vriendin kon worden.

Het werd tenslotte Josje omdat ze talentvol, professioneel, lief en vrolijk is. Josje viel bij de vorige afleveringen erg in de smaak bij Karen en Kristel. Bij de fotoshoot voor de hoes van de nieuwe single "MaMaSé" deed Josje hen aan Kathleen denken. Ook bij de opnames van de nieuwe videoclip werd ze geloofd voor haar danspasjes.Minpunt was Josje Nederlands accent. Josje bewees in de finale aan dat probleem te hebben gewerkt. Ook Noa bleek hard gewerkt te hebben. Zij kreeg tijdens de zoektocht vooral bakken kritiek omdat ze nogal te Paris Hilton was. Volgens de jury bleek Noa tijdens de finale een echt K3 meisje te zijn, maar ook voor de jury was Josje de top.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here