Zorro roept op voor verplicht Co-ouderschap

Kom op met die handtekeningen voor wettelijk verplicht Co-ouderschap, geef kinderen een wereld waar ze recht op hebben! Burgers kunnen met een miljoen handtekeningen een EU-voorstel afdwingen Kom op met die handtekeningen. Dit is de schreeuw van gescheiden ouders die het Co-ouderschap wettelijk willen verplichten.

Ze stellen in hun petitie volgende eisen voor. Een miljoen een eitje toch! Mail ze naar partijrechtenkind@chello.nl

Ouders/grootouders protesteren heftig op:22 02 2005 OP 24-JUNI-2004 WERD DOOR ZORRO, DEZE VLAG GEHESEN GEPLAATST OP HET PARLEMENTS GEBOUW IN DEN-HAAG! http://groups.msn.com/F4J/eerdereacties.msnw

Wij eisen,

1-Gelijk gezag bij geboorte ! EVRM en IVRK waaronder ook de reeds voorhanden jurisprudentie bij het Europese Hof, veronderstelt en bevestigt ons standpunt; gelijk gezag bij geboorte

2-Gelijkwaardigheid fiftyfifty Co-ouderschap dan kun je zorgplan pas echt waarborgen!

3-Dat De Raad voor de Kinderbescherming niet meer bij (echt)scheidingen betrokken worden. Die is en moet worden ingeschakeld bij strafbare feiten als Kindermishandeling Incest Ontvoering en Verwaarlozing."

4- Een Parlementaire Enquete: Een parlementaire enquête dient duidelijk te maken hoe het zo schandalig ver heeft kunnen komen. Erkenning en genoegdoening is noodzakelijk, eerlijk herstel zal het gedane leed en de ellende verzachten, ontzette families dienen herenigd te worden!

Familie4Justice,Gescheiden Vaders Nederland , Partijrechtenkind, de Kinderombudsman en Dwaze Ouders zetten ons in voor een liberaal en rechtvaardig familierecht. Want omgangsrecht is een fopspeen ! En doet geen recht aan de relatie van ouder en kind, het is pure vernedering. Wij staan voor gelijk gezag bij geboorte. Dat is familierecht conform EVRM en IVRK .! En met minder, wordt door ons geen genoegen genomen zeggen ze.

http://groups.msn.com/PARTIJRECHTENKIND/_whatsnew.msnw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here