Karen van K3 terug in armen Gert Verhulst!

Het waren haar collega's Kristel en Kathleen die het liefdesgeheim van Karen openbaarden. Karen van K3 is namelijk teruggekeerd in de armen van Gert Verhulst schrijft zijonline.nl. Nog maar een maand geleden vertelde Karen zelf dat de relatie tussen haar en Gert voorbij was.

De bevestiging van de hernieuwde liefdesrelatie van Karen en Gert komt dit keer uit een wel zeer betrouwbare bron, namelijk uit de mond van Kathleen die zich in het Antwerpse Sportpaleis na het zingen van het nummer 'Verliefd' zich tot Karen richtte en haar overviel met de vraag: "Als je verliefd bent, moet je ook durven zeggen op wie. Vertel eens: wie is nu eigenlijk jouw lief?"

De rossige Karen voelde zich duidelijk overvallen door die vraag en stamelde "dat niemand daar iets mee te maken had". Maar op dat moment deed ook Kristel een duit in het zakje. "Wij weten het, wij weten het. Karen is verliefd op…. haar Tele-Romeo!"

En wie toen nog niet begreep wie de man was die het hart van Karen -andermaal- veroverd had hoefde maar in de coulissen te kijken, waar de regisseur van de K3-show, Gert Verhulst, breed glimlachen naar zijn Karen keek…
Meer weten … Zijonline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here