Pijnlijke ervaringen van Marc Coucke en Dimitri Leue

vtmPijnlijke ervaringen van Marc Coucke en Dimitri Leue

Na 3 dolle woensdagavonden, zetten Jonas Van Geel en teamcaptains Nathalie Meskens en Dimitri Leue tijdens de kerstvakantie niet één, maar twee avonden per week de woonkamer op stelten. Kortom: een grotere portie en minder lang wachten. Geen paniek: een kroketten-indigestie zit er niet aan te komen, want daarvoor is de inhoud te vers: de opvallendste beelden en meest interessante weetjes van het voorbije jaar passeren de komende 2 weken op dinsdag en donderdag in sneltempo de revue. Maar Dimitri en Nathalie staan er niet alleen voor. Op dinsdag 23 december krijgen ze de hulp van Tine Embrechts en Marc Coucke. Benieuwd wie van hen met één jaar gratis kroketten huiswaarts gaat.

TEAM 1: NATHALIE MESKENS EN MARC COUCKE
– VOOR MARC COUCKE WERD 2014 EEN ‘KNALLEND’ JAAR –

Het spreekt voor zich dat Marc Coucke 2014 niet snel zal vergeten. Hij verkocht dit jaar zijn bedrijf Omega Pharma, en werd in één klap zo’n 700 miljoen euro rijker. Maar Marc kreeg in 2014 ook met de nodige pech te maken. Het pijnlijke en ietwat gênante verhaal van een alarmpistool dat in zijn gezicht ontplofte, doet hij nog eens uit de doeken. Voorts blijkt hij naast succesvol zakenman en voetbalvoorzitter, ook een meer dan enthousiaste quizzer.

TEAM 2: DIMITRI LEUE EN TINE EMBRECHTS
– DIMITRI HEEFT HET AAN ZIJN REKKER –

Dimitri kreeg in 2014 nog niet met fysieke ongemakken te maken, dus hoog tijd om daar verandering in te brengen. De tweede spelronde in Zijn er nog Kroketten? heet de Bucket Challenge, naar aanleiding van de hype dit jaar rond de Ice Bucket Challenge om de spierziekte ALS onder de aandacht te brengen. In dit onderdeel moeten de gasten figuren en landen proberen raden, terwijl Dimitri en Nathalie iets doen met een emmer. In een andere ronde waagt Dimitri zich aan een kunstje dat hij afkeek van een aantal Sumoworstelaars. Iets met een lange elastiek in zijn mond, en een zichtbaar pijnlijke maar hilarische afloop…

Om Delphine Boël een hart onder de riem te steken, toont Jonas Van Geel in de ronde Bastaard Babies, borelingen die net iets te veel DNA meekregen van enkele bekende koppen. Aan beide teams om te raden om wie het gaat.

Aflevering 4 van Zijn er nog Kroketten? Bij VTM op dinsdag 23 december 2014 om 20.35
(Foto VTM)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here