Axel Hirsoux en Camille uit The Voice Kids zingen duet

axel en camilleAxel Hirsoux en operazangeresje Camille uit ‘The Voice Kids’ zingen duet. De eindejaarsperiode staat weer voor de deur en in de sfeer van deze feestelijkheden brengt Axel Hirsoux, de zanger die afgelopen jaar ons land vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival in Kopenhagen, een wondermooie single uit. ‘Because You Need Me’ is niet zomaar een single, maar een unieke samenwerking met Camille, het operazangeresje dat furore maakte in ‘The Voice Kids’.

Het was het kippenvelmoment uit de afgelopen editie van ‘The Voice Kids’, toen de 9-jarige Camille een perfecte vertolking bracht van het klassieke operastuk ‘Pie Jesu’ uit het Requiem van Andrew Lloyd Webber. Coaches Natalia, Sean Dhondt en Regi werden, net als alle kijkers, van hun sokken geblazen. Ook Axel, een grote fan van ‘The Voice Kids’, wist niet wat hij hoorde en zag. “Ik was enorm onder de indruk van Camille toen ik haar blind audition zag en wist meteen dat ik wou samenwerken met haar”, vertelt de ‘Mother’-zanger. “Onze stemmen passen mooi samen, we zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat.”

Deze avond brengen Axel en Camille ‘Because You Need Me’ voor de eerste keer samen op het podium tijdens de opname van ‘De Vlaamse Top 10’ van Ment.

De single is vanaf 1 december digitaal verkrijgbaar via iTunes, Spotify en Deezer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here