Duistere avondwandelingen in Wetteren

ola wetterenDuistere avondwandelingen in Wetteren, Ola!Palabra doet het weer

Op 15 en 16 november kan je dit jaar weer deelnemen aan het knusse vertelfestival Ola!Palabra. Zaterdag kan iedereen vanaf 8 jaar een duistere avondwandeling maken en zondag zijn alle kinderen van 4 tot 8 jaar welkom om naar mooie verhalen te luisteren. Dit alles zal plaatsvinden op het Scheppersinstituut te Wetteren. Reserveren is noodzakelijk en kan via CC Nova Wetteren.

Ola!Palabra, het knusse vertelfestival is weer in het land en dit jaar vindt het plaats op zaterdag 15 en zondag 16 november. Op zaterdagavond vanaf 18u30 kan iedereen vanaf 8 jaar naar het Scheppersinstituut trekken om een avondwandeling te maken. In groepen nemen we iedereen mee op een wandeltocht langs de donkerste wandelpaden, steegjes en de Schelde. Er zijn verschillende starturen namelijk 18u30, 18u50, 19u10, 19u30 en 19u50. Neem alvast je laarzen mee en bereid je voor op fantastische verhalen onderweg. De Vuurmeesters zorgen voor een feeëriek én vurig kader. Daarna kan iedereen nagenieten van de wandeling met een hapje en een drankje op het Scheppersinstituut.

Zondagnamiddag kunnen kinderen van 4 tot 8 jaar terecht in het Scheppersinstituut om te luisteren naar fijne verhalen. De verschillende lokalen worden omgetoverd in knusse hoekjes waarbij de vertellers hun verhalen op een ludieke wijze kunnen overbrengen aan de kinderen. De kinderen zullen in groepen worden begeleid naar de gezellige vertelhoekjes. De vertellers starten met hun verhalen om 14.15u en zullen eindigen om 17.15u. Ook op zondag zijn er verschillende starturen.

Dit tweedaags vertelfestival wordt georganiseerd door het gemeentebestuur Wetteren, dienst Toerisme en Evenementen, Cultuurdienst, Jeugddienst, Bibliotheek en CC Nova.

Het vertelfestival vindt plaats op 15 november vanaf 18u en op 16 november vanaf 14.15u, in het Scheppersinstituut, Cooppallaan 126 Wetteren. Reserveren kan via CC Nova en de prijs bedraagt €4 of €2 voor mensen met een vrijetijdspas.

Voor meer informatie kan u bellen naar 09/365.20.20 of mailen naar cc.nova@wetteren.be.

De starturen van de groepen op zondag zijn: 14.15, 14.30, 14.45, 15.00 en 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here