Delina Haeck, finaliste Young miss fashion 2015

Delina HaeckDelina Haeck, finaliste Young miss fashion 2015 is 15 jaar en geboren in Gent.

Dit is de eerste keer dat ik meedoe aan een missverkiezing, en heb dit eigenlijk al altijd eens willen doen en meemaken. Dit is een zeer leuke ervaring en wil er zeker in voortgroeien als model. Ik ben nu zaterdag gevraagd geweest voor een lamborghini shoot bij Aecars die meer dan geslaagd was. Ik doe mee aan een missverkiezing omdat ik er gewoon van hou om shoots te doen en op een catwalk te lopen.

Ik ga graag shoppen dus ik spendeer wel het meeste geld aan kleren, schoenen, handtassen enz. Mijn toekomstplannen zijn om mijn a1 te behalen en later een aventador te kopen en zeker verder te groeien als model en zangeres. Mijn hobby is zingen, ik geef af en toe eens een optreden met als artiestennaam ‘Miss D.’ waar ik ook een facebookpagina van heb.

14 november is de GROTE dag, dan is onze finale.

Je kan mij helpen door een smsje te versturen naar 6687 met als boodschap YMF nr. 09 en je kan ook mijn facebook pagina leuk vinden genaamd: Finaliste young miss fashion 2015 Delina Haeck. Ik wil alvast de mensen bedanken die op mij stemmen en mij bij dit mooie en leerrijke avontuur helpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here