MySwap Mobistar neemt je 4G-smartphone over

gsmDankzij de nieuwe dienst MySwap neemt Mobistar je 4G-smartphone over tegen een gegarandeerde prijs

Brussel, 29 september 2014 — Mobistar lanceert MySwap: een nieuwe optie die een terugname tot 50 % van de aankoopprijs van je huidige 4G-smartphone garandeert binnen de 2 jaar. MySwap kost slechts 3 euro per maand en is verkrijgbaar op een selectie van 4G-smartphones, waaronder toestellen van Apple, Samsung, Nokia, Sony en Huawei. Deze voordelige, unieke en handige optie is ideaal voor smartphonefans die altijd het recentste model willen. Mobistar is de eerste operator op de Europese markt die een “gegarandeerde terugname”-formule voor smartphones lanceert.

MySwap is een nieuwe dienst bestemd voor de smartphonegebruiker die altijd het recentste model in huis wil hebben. Uit het onderzoek dat GfK Significant in april 2014 voor Mobistar uitvoerde, blijkt dat 1 op de 5 smartphonegebruikers zijn toestel vervangt binnen de 2 jaar om zo altijd het recentste model in huis te hebben. Met MySwap wordt op een eenvoudige en voordelige manier ingespeeld op deze trend.

MySwap is verkrijgbaar voor nieuwe en bestaande Mobistar-klanten met een abonnement bij de aankoop van een 4G-smartphone, aan de volle of gesubsidieerde prijs en dit voor slechts 3 euro per maand. MySwap kan tot 6 dagen na aankoop van de smartphone geactiveerd worden. Binnen de eerste 12 maanden garandeert Mobistar een terugname tegen 50 % van de initiële aankoopprijs van de oude 4G-smartphone om een nieuwe te kunnen kopen. Bij een terugname tussen de 13de en 24ste maand ontvangt de klant nog 40 % van de initiële aankoopprijs. Voorbeeld: als een klant vandaag een nieuwe iPhone van 700 euro koopt, garandeert Mobistar hem een terugname tegen 350 euro binnen het eerste jaar en tegen 280 euro binnen het tweede jaar om een nieuwe 4G-smartphone aan te kopen.

MySwap is verkrijgbaar op een selectie van 4G-smartphones: iPhone 5C, 5S, 6 en 6 Plus, Samsung Galaxy S4 en S5, Huawei Ascend P7, Sony Experia Z2 en T3 en Nokia Lumia 930. De lijst wordt binnenkort verder aangevuld.

De smartphones die in het licht van de MySwap-aanbieding teruggenomen worden, zijn bestemd voor een partner van Mobistar die instaat voor het beheer.

Vandaag wordt 25 % van de smartphones door de eigenaar voor recyclage teruggebracht (30 % voor gewone gsm’s). Bijna 1 op de 2 smartphonegebruikers bewaart zijn oude smartphone als back-uptoestel wanneer hij een nieuw model koopt en 16 % geeft hem aan vrienden of familie. MySwap biedt de smartphonegebruiker nu een alternatief om een meerwaarde te creëren uit zijn oude toestel. MySwap is enkel verkrijgbaar in de Mobistar Centers vanaf maandag 29 september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here