Hopzaal wordt Cinema en zoekt vrijwilligers

hopzaal aalstHopzaal Aalst wordt Cinema en zoekt vrijwilligers. De ‘Hopzaal’ neemt een nieuwe start onder de naam ‘Cinema’ en is op zoek naar vrijwilligers voor haar dagelijkse werking. Als alles goed gaat, wordt er begin oktober een groot openingsfeest gegeven. Reserveren is vanaf nu mogelijk via info@geencinema.be !

Gezocht: m/v met engagement
Vrijwilligers die hun schouders willen zetten onder het nieuwe project door promo te voeren, mee te helpen achter de toog tijdens eigen events, te helpen bij de programmatie,… kunnen zich kandidaat stellen via info@geencinema.be.

Verhuur
Cinema kan als fuif- of eventzaal worden gehuurd en is standaard uitgerust met:
een toog, tapinstallaties en frigo’s, een discobar/dj-installatie, licht en geluid, een podium en sanitair. Ook alle verzekeringen zijn inbegrepen. De huurders zorgen zelf voor toog- en opkuispersoneel. Wie meer informatie wil over de huurvoorwaarden en de vrije data van de zaal, kan vanaf nu e-mailen naar info@geencinema.be. Vanaf oktober kunnen diverse fuiven, concerten en andere evenementen doorgaan in Cinema.

Opening
Ondertussen werkt VZW Dallas keihard aan haar vormgeving, een logo, reservatiekanalen én wordt er nagedacht over de invulling van een brede eigen programmatie van bands, comedy en events voor het najaar. Eerste afspraak tijdens het openingsfeest begin oktober.

Wie van alles op de hoogte wil blijven kan Cinema volgen op www.facebook.com/geencinema , en via de site www.geencinema.be .
Foto: Cinema in opbouw (vlnr: Pieter Vanassche en Pieter Phlips van VZW Dallas)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here