Alles of niets voor Standard en Zenit in Play-offs

Alles of niets voor Standard en Zenit in Play-offs. De Champions League wenkt voor topploegen uit heel Europa. Anderlecht is als eerste Belgische club al zeker van de groepsfase. Standard dient eerst nog eerst een Russische horde te nemen alvorens zich te kwalificeren voor de Europese topcompetitie. Standard neemt het in de Play-offs immers op tegen Zenit Sint-Petersburg, de ploeg van Rode Duivels Axel Witsel en Nicholas Lombaerts. Ze spelen de heenwedstrijd in België op woensdag 20 augustus, integraal en live te volgen bij 2BE en op 2BE.be om 20.20.

voetbal

Hoe klaar is Standard om de Russische nummer 2 te bekampen? Coach Guy Luzon hoopt uiteraard op een overwinning, maar Zenit is geen gemakkelijke tegenstander. Het wordt hoe dan ook een blij weerzien tussen de Standard-supporters en hun ex-speler en -publiekslieveling Axel Witsel, die nu speelt bij de ploeg van de Portugese voetbalcoach André Villas-Boas.

Peter Denruyter, Head of Sports bij 2BE: “Villas-Boas kan naast Witsel ook rekenen op internationale topvoetballers als Arsjavin, Kerzjakov en Garay, stuk voor stuk spelers die iedereen van de mat kunnen vegen. En toch stokt ook die Russische motor af en toe. Laten we dus hopen dat het ook tegen de Rouches het geval zal zijn.”

2BE staat met het hele team aan het gras in Luik voor de aftrap om 20.45. De live commentaar bij de match is in handen van Dirk Deferme met co-commentaar van Tom Soetaers en Hilde Van Malderen staat in voor de lijninterviews. Presentatie en analyse verzorgt Tom Coninx voor de gelegenheid ook vanuit Luik, samen met zijn gasten Marc Degryse en Aad De Mos. Die laatste heeft zich bovendien aan de nieuwe trend ‘Ice Bucketing’ gewaagd en het resultaat daarvan toont hij graag bij Tom tijdens de voorbeschouwing.

Woensdag 20 augustus 2014, live bij 2BE en op 2BE.be vanaf 20.20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here