Missitems brengt heel wat mooi volk naar Brugge

missNet zoals vorig jaar brengt Missitems deze zomer heel wat mooi volk naar Brugge! Op zaterdag 12 juli 2014 verwelkomden ze 25 provinciale finalistes voor Miss België 2015 uit Henegouwen, Waals-Brabant, Namen en Luik voor een onvergetelijk bezoek aan de Missitems hometown.

De meisjes kregen het gezelschap van Miss Namen voor Miss België 2014 Pamela Jeanmart en Miss Waals-Brabant voor Miss België 2014 Alexandra Watrice.

Missitems Hoofdredacteur Filip Vanden Berghe: ‘We zijn er opnieuw in geslaagd om een schitterend gratis programma uit te werken. De meisjes kregen van Directeur-Toerismemanager Dieter Dewulf een stadsgids aangeboden in hun moedertaal. Verder konden we ook rekenen op de bereidwillige medewerking van diverse Brugse handelszaken en toeristische attracties. Daarbij kwamen de typische Belgische lekkernijen aan bod zoals chocolade, wafels, bier en frieten! We hielden op diverse plaatsen in de binnenstad halt en de meisjes kregen tekst en uitleg bij de bezienswaardigheden. Het werd voor hen een onvergetelijke kennismaking met Brugge die scone’.

Begin augustus staat www.missitems.be exact 7 jaar online. Het was Bruggeling Filip Vanden Berghe die in augustus 2007 deze website lanceerde.

_DSC0003

_DSC0635

_DSC0719

_DSC9778

_DSC9890

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here