Miss Exclusive – Melissa koziel Interview

Melissa koziel Interview 18

Melissa koziel Interview 18Miss Exclusive – Vandaag hadden we een interview met kandidaat nummer 18 “Melissa koziel”.

Waar bent u geboren en stel uzelf voor.
Beste, Ik ben Koziel Melissa, geboren op 17 april 1992 te 3600 Genk. Ik doe momenteel nog de opleiding kapster en op mijn vrije dagen werk ik bij mijn moeder in de zaak. ik ben een sociaal en gedreven persoon. Die elke uitdaging aan gaat.

Welke boodschap zou je willen uitdragen als Miss Exclusive
Als Miss Exclusive zou ik willen aantonen dat kleine meisjes ook de top aankunnen, want met mijn 1m60 behoor ik bij de “kleintjes” van de groep. Ook wil ik aantonen dat korte haren ook eens iets anders is, en als enige met korte haren die mocht meedoen, zou ik deze doelstelling zeker extra willen promoten. Het gaat toch ook om het “Exclusive” in onze verkiezing.

Wat zijn je toekomstplannen op korte termijn?
Mijn toekomst plannen voor nu zijn op de eerste plaats Miss Exclusive worden en ten tweede mijn diploma halen om aan mijn leraren opleiding te kunnen beginnen.

Wat is het vakantieland van uw dromen
Vakantieland van mijn dromen is Australië. Dan kan ik eindelijk de kangoeroes eens bezoeken. En natuurlijk de fantastische culturen en landschappen bewonderen. De zon is ook een zeer leuk pluspunt. Want hou ervan om lekker te zonnen en te genieten.

Van welke beroemdheid greep de dood u het meest aan
De dood van Micheal Jackson kwam voor mij als een bom binnen gevallen. The king of pop, was opeens weg. Ik beluister nu nog vaak zijn allergrootste hits.

Welk beeld heb je van de ideale man
De ideale man voor mij moet lief en attent zijn maar vooral een goed en sterk karakter hebben. Hij moet natuurlijk ook goed uitzien, maar dat is voor mij niets zo belangrijk.

Wat kan u in mensen vreselijk ergeren
Liegen is iets waar ik absoluut een hekel aan heb. Ik erger mij er enorm aan. Ik snap niet dat sommige mensen het nodig vinden om te liegen.
Eerlijkheid boven alles.

Is er iemand in uw familie die altijd uw grote voorbeeld is geweest
Mijn liefste bompie is altijd mijn grootste voorbeeld geweest. Jammer genoeg sloeg 10 jaar geleden het noodlot toe, en op 8 maart 2004 overleed hij aan zijn vreselijke ziekte. Ik denk nog elke dag aan hem, ik zal hem altijd als voorbeeld blijven zien, een sterke en krachtige man die mij zoveel heeft geleerd! Maar vooral genieten van het leven was de boodschap!

Wat zult u nooit weggooien
Mijn Mickey & Minnie – mousse van mijn eerste bezoek aan Disneyland Parijs als 3-jarige meisje zal ik nooit weggooien.

Wat is uw slechtste eigenschap
Mijn slecht eigenschap is dat ik me super snel opjaag en kan ergeren aan iets. als er iets niet gaat zo als ik het wil, jaag ik me op, omdat ik altijd alles perfect wil doen. En dan geraak ik helemaal overstrest. Dit is iets waar ik zelf aan werk.

Wat zou u graag beter kunnen
Ik zou sommige zakens beter leren te relativeren. Dat is iets wat ik echt heel graag zou willen kunnen.

Miss Exclusive is één van de grootste Miss verkiezingen van het land die reeds vijf jaar bestaat. Miss Exclusive verkiest elk jaar het meest exclusieve meisje van ons land. Miss Exclusive staat voor glamour, extravagantie, stijl & natuurlijke schoonheid. Meer op www.missexclusive.be en www.facebook.com/missexclusiveofficial

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here