Interview Axelle Pintelon voor Miss Exclusive

AXELLE PINTELON RWD_ME FLYER FINALISTEN20

AXELLE PINTELON  RWD_ME FLYER FINALISTEN20Axelle Pintelon is finaliste nummer 20 voor Miss Exclusive. Met enkele leuke vragen proberen we een klein stukje van het karakter en leefwereld van Axelle te doorgronden.

Hallo , ik ben Axelle Pintelon. Ik ben 17 jaar en woon te Ruddervoorde. Ik ben een persoon die houdt van nieuwe uitdagingen en ervaringen. Ook hou ik enorm van nieuwe sociale contacten. Ik ben ook graag bezig met mode, fotografie, schoonheid … Miss Exclusive voldoet aan al deze punten dus dit kon ik niet laten liggen. Dat niet alleen de schoonheid aan de buitenkant belangrijk is bij een persoon, maar vooral dat een persoon zich mooi maakt aan de binnenkant.

Wat zijn de ambities voor de toekomst ?
Na mijn middelbare school zou ik graag de studie vroedkunde volgen omdat ik zeer graag mensen help en bijsta. Ook speel ik Volleybal bij VKT torhout en zou ik graag nog wat hoger in rangschikking spelen. Maar wat ik nu vooral wil is Miss Exclusive 2015 worden. En daar zal ik alles aandoen zodat ik die droom kan waarmaken.

Het vakantieland van mijn dromen ?
De caraaaaaaaaaaaaaaaïben; Hier heb ik echt mijn hart verloren. Het is een deel van de wereld waar het leven altijd een feest is. Waarbij de problemen eventjes opzij worden gezet. Het klimaat is natuurlijk mooi meegenomen. De natuur ginds is gewoonweg prachtig een natuurlijke schoonheid. Alles is nog zeer natuurlijk en is niet zo industrieel als hier in Europa.

Onderwerpen waarover ik geen grappen zou willen horen
Ik heb namelijk een zeer zware operatie achter de rug. Ik weet dus hoe het is om ziek te zijn. Ik heb al veel personen verloren aan de ziekte kanker. Ik begrijp niet dat er over een ernstige ziekte waarbij er miljoenen mensen sterven op een jaar een grap kan worden gemaakt.

Hoe zie je het ideale gezin waarin je later deel van wil uitmaken ?
Voor mij is het ideale gezin een gelukkig en gezond gezin. Met wie je alles kan delen en waarbij van het leven genieten op nummer 1 staat. Het is belangrijk dat jezelf kan zijn in je gezin en dat je niet moet veranderen voor een ander persoon. Humor is ook iets die centraal staat bij mij. Het is belangrijk dat er gelachen kan worden. En altijd het positieve uit de kan wordt gehaald en niet het negatieve.

Wat is de karaktertrek waarvan mensen mij moeten herinneren ?
Mensen zeggen dat ik m’n hart op de tong heb en appreciëren altijd mijn eerlijkheid. Ik kan mijn standpunt altijd goed argumenteren maar sta ook open voor de mening van anderen.

Op welke prestaties bent u het meest trots ?
Ik ben vooral trots op mezelf dat ik finaliste Miss Exclusive 2015 ben. Het is een enorme boost met zelfvertrouwen die je krijgt doordat je bent uitgekozen uit meer dan 1500 meisjes.

Wordt u met het ouder worden pessimistischer of optimistischer ?
Ik word enkele dag optimistischer. Elke dag maak je fouten maar uit die fouten moet je leren en niet blijven zitten. Elke dag gebeuren er dingen op de wereld die je naar beneden kunnen trekken maar ik heb een zeer sterk karakter en trek alles in het positieve. Aan elk negatief kantje is er positief.

Wat was uw beste beslissing ?
Zonder twijfel mijn beste beslissing ooit is om mij in te schrijven voor Miss Exclusive 2015. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met de andere finalisten en de organisatie . De kansen die we krijgen van hen zijn enorm groot en is een droom die uitkomt.

Wat was mijn angstigste moment ?
Desondanks ik 9 jaar was werd ik geconfronteerd met een goedaardige tumor maar die slecht gelegen was onder een bloedvaten netwerk. Hierdoor werd het een delicate operatie. De tumor was gelegen op mijn voorhoofd precies of ik een bult had van ergens te vallen. Het was een periode van 2 jaar pestgedrag die achter de rug was. Maar nu heb ik daar enorm veel uitgeleerd en geniet ik van de kleinste dingen in het leven.

Met de groetjes van Axelle Pintelon, Wij danken haar voor dit leuk interviewen wensen ze heel veel geluk.

Miss Exclusive is één van de grootste Miss verkiezingen van het land die reeds vijf jaar bestaat. Miss Exclusive verkiest elk jaar het meest exclusieve meisje van ons land. Miss Exclusive staat voor glamour, extravagantie, stijl & natuurlijke schoonheid. Meer op www.missexclusive.be en www.facebook.com/missexclusiveofficial

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here