HoGent start met postgraduaat digitale marketing

hogentHoGent start met postgraduaat digitale marketing. Vanaf het academiejaar 2014-2015 start de HoGent met het nieuwe postgraduaat ‘digitale marketing’. Op zaterdag 28 juni kunnen geïnteresseerden zich al inschrijven op het infomoment van de HoGent, waar het volledige aanbod van de HoGent wordt voorgesteld.

Met dit nieuwe postgraduaat digitale marketing kunnen afgestudeerden met een bedrijfseconomische vooropleiding en professionals hun passie voor het internet omzetten in de digitale kennis die ondernemingen vandaag de dag nodig hebben om zich maximaal te kunnen ontplooien.

Digitalisering biedt marketeers geweldige opportuniteiten om een concurrentievoordeel uit te bouwen. Zowel online als traditionele spelers in de mediawereld maar ook in elke andere economische sector kunnen dankzij de juiste inzet van digitale tools het rendement van hun marketinginvesteringen sterk optimaliseren.

Het postgraduaat digitale marketing wordt georganiseerd in samenwerking met IAB Belgium, de beroepsvereniging voor alle actoren binnen de digitale en interactieve communicatiemarkt. Alle lesgevers zijn experts in een deelgebied van de digitale marketing en zijn daarin ook professioneel actief.

Tijdens het infomoment op 28 juni kunnen geïnteresseerden meer info krijgen over dit postgraduaat en de andere opleidingen van de HoGent en ze kunnen er zich meteen ook inschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here