Finaliste miss Benelux Dilbeek

Anais Wijns

Anais WijnsFinaliste miss Benelux Dilbeek. Een paar weken geleden liepen we op een wielerwedstrijd in Sint-Martens-Bodegem een dame tegen het lijf met een blauw lint omgord waarop in mooie letters te lezen stond:” finaliste miss Benelux”. Nieuwsgierig als we zijn onmiddellijk de nodige gegevens uitgewisseld om haar uit te nodigen voor een interview. Vrijdagavond 20 juni was het zover. Anaïs Wyns want zo heet de dame in kwestie was bereid ondanks haar drukke bezigheden ons te woord te staan in aanwezigheid van onze burgemeester naar aanleiding van de avondmarkt te Dilbeek. Wij legden haar dan ook volgende vragen voor:

Stel jezelf even voor:
Ik ben Anaïs Wyns, 18 jaar, wonende te Dilbeek en net afgestudeerd in het Don Bosco instituut te Groot Bijgaarden. Mijn hobby’s zijn shoppen, reizen en dansen.
We beginnen met een voor de hand liggende vraag, wat is je motivatie om deel te nemen aan miss Benelux?
Ik vond het een uitdaging om te kunnen meedingen naar een titel in een Miss verkiezing met uitstraling en ik hou wel van deze wereld van glamour en glitter.

Waarom miss Benelux en niet eerst miss België?
Ik koos voor Miss Benelux omdat ik vond dat het super zou zijn om drie landen te mogen vertegenwoordigen in de wereld en niet enkel België.

Wat is je levensmotto?
Ik wil mijn dromen in werkelijkheid omzetten en genieten van elke dag. Niet elke dag is even goed maar in elke dag zit altijd wel iets goeds.

Waarom ben jij meer bijzonder dan iemand anders?
Ik ben niet perfect maar ik ben wel uniek net als elke persoon op deze wereld

Je bent een knappe dame. Wat voegt schoonheid volgens jou toe in het leven?
Dank u. Ik denk dat schoonheid wel deuren opent in het leven maar het is ook belangrijk dat je schoonheid vanbinnen meedraagt en dat je ambitie hebt.

Wat zou jij doen als je hetzelfde behandeld zou worden als iemand die regelmatig gepest word?
Ik vind pesten echt niet kunnen omdat niemand dit verdient. Ik zal het dan ook steeds voor de gepeste mensen opnemen. Als het mij zou overkomen, dan zou ik het proberen te negeren en mij aansluiten bij mensen die mijn vriendschap wel verdienen.

Hoe zou jij de oude geschiedenis van Dilbeek verwerken in een nieuw multimediaal jasje om het toerisme aan te trekken?
Dilbeek heeft inderdaad een mooie oude geschiedenis die je nog steeds terugvindt maar bovenal zou ik Dilbeek uitspelen en op de kaart zetten wat het toerisme betreft. Ik zou Dilbeek voorstellen als een mooie gemeente met een prachtige natuur waar fietsers zich kunnen uitleven in de heuvels van het Pajottenland.
Wat zou jij kunnen toevoegen aan de promotie van onze gemeente, provincie, België, Benelux?
Ik zou mij willen inzetten op sociaal vlak en ik zou proberen een gedreven en trotse ambassadrice te zijn voor België en de Benelux over de ganse wereld.

Je wilt je vakantie besteden aan het helpen van mensen : waar ga je naar toe, en wat ga je doen?
Om te beginnen zou ik helpen in ons thuisland België omdat hier ook hulpbehoevende mensen zijn en dan vooral naar kinderen toe.
Ik steun als Finaliste van Miss Benelux reeds de VZW Ons Steentje die zorgt voor de ondersteuning van langdurig zieke kinderen. Verder nieuws volgt daar nog over.

Waar kan jij heel boos om worden?
Onrechtvaardigheid.

Wat zijn je ambities in het leven?
Mijn ambitie is Miss Benelux worden en dit een jaar lang met veel passie en gedrevenheid te beleven. Ik hoop zo de Benelux op de wereldkaart te kunnen zetten en deel te nemen aan andere verkiezingen zoals bv Miss 7 Continents en andere. Kortweg, een mooie en goede ambassadrice zijn voor Miss Benelux want deze organisatie verdient dit wel omwille van de professionele omkadering en begeleiding. Alles is steeds tot in de puntjes voorbereid en je wordt steeds in de watten gelegd door de organisatie en de sponsors. Daarna wil ik gelukkig en tevreden zijn in wat ik doe en een carrière uitbouwen in een omgeving waar ik kan bewegen en niet hoef stil te zitten.

Waarom zou jij miss Benelux moeten worden?
Omdat ik denk dat ik door mijn sociale karakter, mijn talen, maar vooral ook omwille van mijn ambitie en gedrevenheid om het te willen worden een goede miss zou zijn.

Wat is het meest gedurfde dat je ooit deed?
Mij inschrijven voor Miss Benelux.

Waar heb je spijt van?
Ik heb nog nergens echt spijt van, dit komt waarschijnlijk door mijn jonge leeftijd en omdat mijn leven nu pas echt begint.

Wat is je grootste troef voor deze verkiezing?
Mijn jeugdig enthousiasme (ik ben de jongste finaliste), mijn talenkennis en spontaniteit en de steun van mijn sponsors en ouders.

Wat is je slechtste eigenschap?
Koppigheid maar bekijk dit positief: wat ik wil bereiken, wil ik ook bereiken maar steeds op een correcte manier zonder mensen neer te halen maar steeds vooruit denkend.

Als we je naam door de google zoekmachine sturen komen er dan verrassingen?
.Nee, hihi.

Wanneer heb je de burgemeester aangesproken om zijn steun te vragen?
De dag na de bekendmaking op de persvoorstelling van de finalisten voor Miss Benelux.

Wat was zijn antwoord?
Dat hij dit zeker met trots wou doen als Burgemeester van Dilbeek. Hij heeft mij dan ook in de bloemetjes gezet op de wielerwedstrijd in Sint-Martens-Bodegem een paar weken geleden.

Stel dat je het niet haalt, ga je dan nog deelnemen aan miss verkiezingen of was dit éénmalig?
Zeker weten want opgeven staat niet in mijn woordenboek.

Nog even vermelden dat de mensen je kunnen steunen door hun stem te geven ofwel op je facebook : https://www.facebook.com/pages/Finaliste-Miss-Benelux-2015-Ana%C3%AFs-Wyns/640135919410161?ref=hl of via www.missbenelux.eu
Finalisten 2015
Nr 03 Anaïs
Like = Stem

Beste Anaïs mogen we je van harte bedanken voor dit interview en je alvast veel succes wensen voor de grote finale in september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here