Die vent van de Coca-Cola Light reclame

Die vent van de Coca-Cola Light reclame en Andres Leman, sportief, tuinman en vrijgezel, de perfecte match? Een sportieve jongeman uit Roeselare, tuinman van beroep. “Ik heb nooit de stap gezet naar puur modellenwerk” zegt Andres “maar doordat ik op m’n werk al enkele keren aangesproken werd als die vent van de Coca-Cola Light reclame, leek me dit wel leuk.”.

Zelf twijfelde Andres nog, maar het waren uiteindelijk zijn vrienden die hem over de streep trokken en hem vrijdagmorgen inschreven op de site. Met succes, in 2 dagen tijd schoot Andres van plaats 648 naar de top 50, zonder extra promotie buiten Facebook en zijn looks natuurlijk. Een prestatie waar enkele grote kleppers uit de top 50 inmiddels enkele weken over doen.

“Dromen mag, winnen hoef ik niet” legt Andres uit. “Iedereen vraagt zich natuurlijk af hoever hij of zij zou geraken in dergelijke competitie. En ja, ik ben competitief ingesteld”, knipoogt hij.

Nog een klein duwtje en Andres raakt verder in de top 50 van de ‘hot & refreshing hunks. Voor diegene die Andres kennen staat het als een paal boven water. Andres hééft het om fotomodel te worden. Killerlooks, sportief figuur en een stijlvol voorkomen. Dat ie nog lief is en vrijgezel is doet meerdere vrouwenharten nog sneller slaan.

Wat ons betreft mag deze man zeker bij de gouden 20 finalisten eindigen. Stemmen jullie mee? Alle gegevens op coca-colalight.be/wanted/andresleman

cola

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here