Fret is de weg kwijt geraakt in Aalst

Fred de vedette

Fred de vedetteDeze knappe jongen (fret) is blijkbaar de weg kwijt geraakt terwijl hij ging “shoppen” in Aalst City!!!

Enkele “dappere helden” hebben hem dan gevangen en naar een Da in Moorsel gebracht waar hij sinds maandag verbleef. Blijkbaar zijn de omstandigheden waarin een fret hoort te leven niet algemeen bekend, hij had dus een grondige wasbeurt nodig bij aankomst op zijn voorlopig Opvangadresje.

Hij is in bad geweest, zijn oortjes zijn gekuist, hij heeft een behandeling tegen oormijt (preventief) gekregen en heeft zijn nageltjes met veel plezier laten knippen onder begeleiding van wat lekkers. Duidelijk bleek dat deze fret echt wel een “huisfret” geweest is tot hiertoe, hij bijt niet, hij gaat mooi in de bak en slaapt in de hangmat, een luxe-leventje is hem blijkbaar echt niet onbekend.

Het zou ons dus ook veel plezier doen als iedereen de foto van Zorro (zo werd hij voorlopig gedoopt) zou delen zodat hij, als zijn baasjes hem zoeken, meer kans heeft veilig en snel terug thuis te geraken. Door schade en schande wijs geworden willen wij (De Fretten-Ark vzw) wel graag iets meer bewijs dat de werkelijke baas komt aankloppen dan het zinnetje “Dat is die van mij”. Denk je dus dat dit jouw fret is, contacteer ons dan zo snel mogelijk zodat ook wij hiervan overtuigd kunnen geraken.

Groetjes, Margiet (Opvangverantwoordelijke DFA vzw)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here