Walibi stuurt eigen popband de wereld in

wabFamiliepretpark Walibi heeft ambitieuze plannen met haar eigen popband W.A.B. feat. Fibi, die sinds 2011 te horen en te zien is in het park.

Gesteund door de zeer positieve reacties van de parkbezoekers en enorme vraag van jong en oud naar de muziek van de band, beukt Walibi de poorten van het park open en wagen ze hun kans met W.A.B. feat. Fibi in de “echte” wereld. De internationale groep Companie Des Alpes, eigenaar van de Walibi pretparken, pakt het groots aan en doet beroep op een team van gerenommeerde producers, tekstschrijvers, designers, scenaristen, én op bekend gezicht Daphne Paelinck als “Vlaamse” Fibi, om van W.A.B. feat.

Fibi een groot succes te maken. W.A.B. feat Fibi brengt moderne, Engelstalige pop/poprock songs en dit voor het ganse gezin, geheel in de filosofie van Walibi. De eerste single van W.A.B feat. Fibi – ‘Crazy’ is nu verkrijgbaar via iTunes en wordt vergezeld van een superleuke videoclip !

Sinds januari 2011 kunnen de bezoekers van Walibi kennismaken met 2 muziekbands, W.A.B. en SkunX, geleid door 2 rivaliserende kangoeroe broers. Men kan deze bands overal in het park tegen het lijf lopen, tijdens regelrechte live “music battles”, maar ook bv. in hun eigen film op het grote scherm van het 4D Theater. Companie Des Alpes, eigenaar van de Walibi pretparken, doet beroep op een team van gerenommeerde producers, tekstschrijvers, designers en scenaristen om hun muzikale project optimaal te ondersteunen en zo een kwalitatief hoogstaand product te kunnen aanbieden. Een missie waar ze, afgaande op de reacties van de parkbezoekers, met W.A.B. en SkunX glansrijk in slagen. Gesteund door deze vele positieve reacties en de enorme vraag naar de muziek , beukt Walibi de poorten van het park wagenwijd en vol vertrouwen open, en wordt W.A.B. feat. Fibi de “echte” wereld ingestuurd om de hitlijsten te bestormen!

“Vlaamse” Fibi is bekend gezicht

Centrale figuren in deze “break out” van de band zijn gitarist/cheetah Haaz en frontvrouw/waternimf Fibi. Na een intense zoektocht, die verschillende maanden in beslag nam, werd de perfecte Fibi gevonden. Multitalent Daphne Paelinck, bekend van haar rollen in succesvolle tv-series als ‘De Elfenheuvel’, ‘Spring’ (Ketnet) en ‘Familie’ (vtm), musicals ‘Les Miserables’, ‘Assepoester’, ‘Peter Pan’ ‘Kuifje & De Zonnetempel’ en ook aan de slag als ‘Vlaanderen Vakantieland’-reporter (Eén), zal in Vlaanderen in de huid van Fibi kruipen.

Eerste single W.A.B. feat. Fibi – ‘Crazy’

De eerste single van W.A.B. feat. Fibi – ‘Crazy’ is nu verkrijgbaar via iTunes en voor deze single werd ook een superleuke videoclip gemaakt…waarin de kids vast nog enkele bekende gezichten zullen herkennen! ‘Crazy’ is meteen een perfecte blauwdruk van wat we van W.A.B. feat. Fibi mogen verwachten: complexloze, moderne, frisse en kwaliteitsvolle Engelstalige popsongs voor het ganse gezin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here