Aalst steunt de inboedelservice van de Kringwinkel

rommelDe stad Aalst steunt de inboedelservice van de Kringwinkel. Met medewerking van de stad kan De Kringwinkel Teleshop twee personen tewerkstellen bij de inboedelservice.

Deze dienstverlening levert een bezemschoon huis klaar voor verkoop, verhuur of renovatie. Met medewerking van de stad kreeg De Kringwinkel Teleshop de goedkeuring om twee personen tewerk te stellen in het kader van Lokale Diensten Economie (LDE).

Lokale diensteneconomie koppelt lokale noden aan de lokale werkgelegenheid voor mensen die moeilijk hun weg vinden naar de arbeidsmarkt. Deze nieuwe werknemers zullen zorgen dat de inboedelservice van De Kringwinkel Teleshop op volle toeren kan draaien. Inboedelservice? Dat je herbruikbare spullen gratis door de medewerkers van De Kringwinkel kunt laten ophalen, dat is al langer geweten. Daarnaast zorgen ze ook voor de volledige ontruiming van een woning, van kelder tot zolder. Zij demonteren, verpakken en ontruimen de volledige inboedel en waar nodig wordt gezorgd voor parkeerborden en een ladderlift.

De woning wordt bezemschoon opgeleverd, klaar voor verkoop, verhuur of renovatie. Deze dienstverlening is natuurlijk niet gratis. Duidelijke afspraken en een eerlijk voorstel Een verantwoordelijke komt een inventaris opmaken en geeft een prijsvoorstel voor het leeghalen van de woning. Daarna wordt een planning afgesproken. Voor de kostprijs wordt rekening gehouden met de verkoopwaarde van de herbruikbare goederen, de afvalfractie, de werkuren en eventueel het huren van een lift.

Belangrijk is wel dat het gaat over een inboedel, dus niet uitsluitend over afval of nietbruikbare goederen. Meerwaarde voor iedereen Wie een beroep doet op deze dienstverlening ondersteunt meteen ook een duurzaam project. De Kringwinkel Teleshop zorgt voor tewerkstelling en opleiding van mensen met verminderde kansen. Er wordt ook gezorgd voor hulpverlening door goederen aan lage prijzen te verkopen en door kortingen te geven aan mensen die het financieel moeilijk hebben. Bovendien verkleint de afvalberg omdat herbruikbare goederen een tweede leven krijgen.

Wie graag vrijblijvend een voorstel wil, of meer info, kan elke werkdag bellen naar 053 78 61 73 of mailen naar info@teleshop-aalst.be. Even binnenspringen in De Kringwinkel Teleshop, Alfred Nichelsstraat 14 te Aalst, kan natuurlijk ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here