Burgemeester D’Haese roept schuldeisers en leden GMG samen

Burgemeester Aalst Christoph DHaese 2013 Burgemeester Aalst Christoph D'Haese kl3Burgemeester Christoph D’Haese houdt er aan jullie hierbij de actuele toestand te laten kennen, in het dossier (GMG) Geloeif me Goed. Zo werden de schuldeisers, ofwel rechtstreeks, ofwel via hun verzekeraar gecontacteerd door de burgemeester. De burgemeester stelt ook dat hij de onmenselijke houding en de ongemeen harde opstelling van de verzekeraars laakt.

Aan de verzekeraars benadrukte hij de absolute destructie die de uitvoering van dit arrest zal veroorzaken.

Quote Christoph D’Haese : “ Onnodig U te zeggen dat de integrale uitvoering van voormeld arrest neerkomt op absolute destructie zowel op affectief, familiaal, financieel, relationeel en sociaal vlak en dit opzichtens alle bovenvermelde leden, doch ook veel ruimer binnen de Aalsterse bevolking en eigenlijk ook ruim daarbuiten. De aangekondigde uitvoeringen gaan drama’s teweegbrengen. Alle menselijkheid blijkt zoek te zijn en sommigen procespartijen menen zich onvoorwaardelijk op de hardheid van het arrest te kunnen beroepen, ten onrechte, vind ik.

Ik kan U heel veel argumenten aanvoeren teneinde de voormelde navenante triestheid nog verder uit te leggen. De leden van de carnavalsgroep ‘Geloeif me goed’, maar ook hun familie, vrienden, kennissen en de hele Aalsterse (carnavals)gemeenschap reageren met heel veel ongeloof, eigenlijk zelfs onbegrip.

Deze jammerlijke zaak en het arrest houden de burgemeester al maanden bezig en wat meer is, raken hem ook persoonlijk als burgemeester van al die leden van de carnavalsvereniging. De negatieve uitlatingen hebben extra pijn gedaan. Maar het belang van die vele gezinnen is te belangrijk voor de burgemeester om dat te laten meespelen. Alle partijen worden nu bij elkaar geroepen, bedoeling is om een vermindering van de te betalen schadevergoeding af te dwingen bij de verzekeraars. Het is echter de enige zet die de burgemeester nog kan doen. De burgemeester benadrukt de rol van elkeen in dit dossier te zullen respecteren. Zijn tussenkomst is louter bemiddelend. Hij doet wat hij kan.

Voorstel tot vergadering met alle partijen voor vrijdag 6 juni. Hierna zal worden gecommuniceerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here