Openluchtmis met Garry Hagger op 8 juni

Openluchtmis met Garry Hagger op pinksterzondag 8 juni

Naar jaarlijkse gewoonte is er ook dit jaar weer feest in Elsegem op Pinksteren. De dag start om 9u30 met een openluchtmis op de stoeterij van Willy Naessens.

De openluchtmis wordt opgeluisterd door Garry Hagger en het St Maurus koor. Elke deelnemer van de openluchtmis krijgt na de mis 2 drankbonnetjes aangeboden door de familie Naessens. Deze drankbonnetjes kunnen genuttigd worden in de apertieftent van het feestcomité Elsegem op het dorpsplein.

Na de mis volgt iedereen de fanfare naar het dorpsplein waar de wijding gebeurt van paarden, antieke koetsen, oldtimertractoren, wandelaars en fietsers. Er worden voor de paarden met koets, de oldtimertractoren, de wandelaars en de fietsers ook weer uitgestippelde routes voorzien met inschrijven voor de mis en vertrek na de mis.

Bij regenweer zal de mis doorgaan in de kerk van Elsegem.

In de namiddag wordt niets voorzien op de stoeterij omdat Willy Naessens op zondag 21 september het Vlaams Kampioenschap Mennen organiseert op en rond de stoeterij. Dit wordt een groot feest met veel randanimatie zoals stierenspelen, optreden Ketnetband, een country fair, een landbouwbeurs, tentoonstelling van oldtimertractoren en oldtimerauto’s, …

wn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here