Cavalia blijft België bekoren met extra voorstellingen

cavalia
Cavalia blijft België bekoren, hierdoor zijn er nu vijf extra voorstellingen voorzien.

Het spektakel wordt zo goed onthaald door pers en publiek dat vijf extra voorstellingen worden toegevoegd. Onder de White Big Top op Brussels Expo zal de show nu te zien zijn tot 8 juni 2014. Cavalia oogst lovende kritieken en staande ovaties en weet alle leeftijden te bekoren. Door de grote belangstelling zullen we in Brussel nu vier weken optreden in plaats van de geplande drie.

TICKETS – De exclusieve vertoningen van Cavalia in Brussel vinden plaats in de White Big Top op Brussels Expo. Er zijn tickets verkrijgbaar vanaf 39 euro. De gasten die er een uitzonderlijk gebeuren willen van maken, kunnen deze unieke ervaring verlengen via een gepersonaliseerde formule. Zo is er een Horse Lovers Package met een bezoek aan de Cavalia-stallen na het spektakel en een VIP Rendez-Vous Package met een bezoek aan de stallen na de show, een walking dinner/diner en nog veel meer. Speciale prijzen zijn voorzien voor kinderen (2-12), jongeren (13-17), bejaarden (65+) en groepen.

OVER CAVALIA INC. – Cavalia Inc., met maatschappelijke zetel in het Canadese Montréal, is een entertainmentbedrijf gespecialiseerd in het bedenken van, het uitvoeren van en het toeren met innoverende shows voor een publiek van alle leeftijden. Het bedrijf is opgericht door Normand Latourelle en bezit een grote expertise op het vlak van paardenshows en podiumkunsten, en weet als geen ander hoe spitstechnologie, multimedia en special effects optimaal te gebruiken. Zo ontstaan telkens magische, unieke en ongeziene theatrale ervaringen. Cavalia is sinds zijn ontstaan in 2003 al door minstens 4 miljoen toeschouwers bijgewoond in Noord-Amerika en Europa. Dit spektakel verheerlijkt de relatie tussen mens en paard en belicht de evolutie van deze unieke band. Odysseo, waarvan de première in 2011 plaatsvond, gaat verder en neemt de toeschouwers mee op reis. Mens en paard ontdekken er samen de meest onvergetelijke landschappen van onze planeet. Volg het laatste nieuws van Cavalia Inc.op www.twitter.com/cavalia of www.facebook.com/cavalia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here