Open-VLD : Denk aan alle vrouwen op de lijsten

anny de maghtOpen-VLD doet een oproep naar alle kiezers: “Denk aan alle vrouwen op de lijsten”

Het als vrouw tot populairste Vlaamse politicus schoppen. Of als jongste partijvoorzitter tegengewicht bieden tegen al dat mannelijk geweld. Geen toeval dat deze twee straffe madammen tot Open Vld behoren.

Op een moment dat Vlaanderen in zichzelf keert, dat sommige politici de verzuring willen te lijf gaan met nog meer verzuring, bewijzen Maggie en Gwendolyn dat het anders kan. Optimistischer. Positiever.

Want is België niet zoals Maggie? Goedlachs, bescheiden, klein ego, groot hart en heel veel talent. En is Vlaanderen niet helemaal Gwendolyn? Open, innovatief, altijd dromend van nieuwe mogelijkheden en nieuwe horizonten?

Daarom schuiven wij Maggie en Gwendolyn, samen met vele andere vrouwen, naar voren bij Open Vld. Niet alleen omdat ze vrouw zijn. Maar voor omdat België en Vlaanderen hen op het lijf geschreven staan.

DENK AAN ALLE VROUWEN OP DE LIJSTEN zeggen ook Hilde Vautmans, Voorzitter Open Vld Vrouwen en 2de opvolger Europa en Joke De Swaef. Hierbij doet ze beroep op de Open-VLD vrouwen uit Oost-Vlaanderen. Bekijk hier haar filmpje. Met haar wilskracht geeft Joke een positieve stimulans om iedereen de goede richting te wijzen. #samenvooruit @jokedeswaef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here